Авторизация
Регистрация

Акція з безкоштовного ТО при покупці Hyundai Sonata продовжено!

Бесплатное сервисное обслуживание Hyundai Sonata

Термін дії за спеціальною пропозицією на Hyundai Sonata продовжений до 31.01.2017 року!

Всі, хто бажає придбати модель Hyundai Sonata в цей період, гарантовано отримають сертифікат на сервісні послуги (ТО), який надає можливість пройти обслуговування абсолютно безкоштовно до 90 тис. Км включно.

Даний пакет послуг включає:

 - планове ТО (2 500 км., 15 000 км., 30 000 км., 45 000 км., 60 000 км., 75 000 км, 90 000 км., Згідно з картами ТО зазначеним в сервісній книжці) включаючи запасні частини і витратні матеріали*

 - мийка та прибирання автомобіля при проведенні кожного регламентного ТО

Термін дії акції - 60 місяців з дня покупки.

Абсолютно нова модель Sonata це сучасний, високотехнологічний автомобіль з високими експлуатаційними показниками і неповторним зовнішнім виглядом. Вона є втіленням витонченого преміального стилю з інтуїтивно зрозумілим дизайном і ергономікою інтер'єру. Нагадуємо, нова Hyundai Sonata представлена ​​в п'яти комплектаціях: Comfort, Express, Premium Prestige, Top.

Додатковою перевагою для придбання нового Hyundai стануть спеціальні кредитні програми з широкою лінійкою початкових внесків і можливістю безпроцентної розстрочки.

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість оплати кредитними картами і спеціальні умови розстрочки;
12 років гарантованої якості надання послуг.
Детальна інформація про нову Hyundai Sonata на нашому сайті, а також у продавців консультантів автосалону.

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

 

Успей придбати нову Hyundai Sonata! Кількість автомобілів обмежена!

* Додаткове обслуговування і заміна частин, які не входять до регламентне ТО відповідно сервісній книжці, проводяться за бажанням клієнта і оплачуються окремо.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером Hyundai в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест драйву, trade - in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.