Авторизация
Регистрация

Як підготувати автомобіль до відпустки?

Купить автомобиль Hyundai в Киеве - автосалон

У відпустку на своєму авто? Відмінний варіант подорожі, за умови повної готовності до нього. Що обов'язково потрібно зробити перед стартом - читайте уважно!

Перевірка ходової частини. Без цього - нікуди! Всі знають, але деякі забувають. Запишіться на СТО за кілька днів до поїздки, на хороших станціях буває чергу!
У Вас є кондиціонер або клімат-контроль? Замініть фільтр салону.
Замініть моторне масло - залізне правило! Якщо до планового ТО автомобіля залишається пару тисяч км - не ризикуйте і пройдіть його до поїздки. Під час подорожі, автомобіль буде працювати в незвичному режимі, тому краще, якщо моторне масло буде свіжим. І ще, при будь-якому витраті масла, візьміть в багажник запасний літр оного.
Обов'язково перевірте наявність і рівні експлуатаційних рідин і масел, а виявлена ​​і не усунена текти може «вилитися» в нічліг посеред поля або штраф, якщо пункт призначення - Європа.
Перевірте стан коліс ... .і запасного теж! Уважно огляньте диски і гуму як зовні, так зсередини. Ніяких пошкоджень - все повинно бути рівним і круглим. І не забудьте про тиск в колесах - накачайте покришки трохи сильніше звичайного - адже автомобіль буде перевантажений.
Абсолютний must have в дорозі: трос, аптечка, викрутка, балонний ключ, домкрат. Плюс дрібниці, які можуть виявитися такими необхідними - батарейка в брелок сигналізації, дроти для прикурювання, набір гайкових ключів, компресор, ліхтарик а також набір запасних ламп в поворотники, фари і стоп-сигнали.
Чи готові?

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.