Авторизация
Регистрация

Автомобілі Hyundai будуть представлені на фестивалі New Cars Fest-2017

модели бренда Hyundai на New Cars Fest-2017

Цими вихідними, на території комплексу «Експоцентр України» в Києві, відбудеться фестиваль New Cars Fest-2017. Під час фестивалю відвідувачам будуть представлені найпопулярніші моделі бренду Hyundai, серед яких будуть інноваційні новинки IONIQ Hybrid і IONIQ Electric. Всі гості фестивалю зможуть зробити пробну поїздку на представлених автомобілях і взяти участь в конкурсах з цінними призами.

Автомобілі бренду Hyundai будуть представлені в чотирьох зонах фестивалю. Також в зоні «Автомобіль року в Україні 2017» гостей New Cars Fest-2017 буде очікувати переможниця в номінації «Співвідношення ціна / якість» -Hyundai Elantra.

Безсумнівно, увагу шанувальників екологічного транспорту приверне експозиція автомобілів Hyundai в зоні електромобілів. Тут усі охочі зможуть поглянути на інноваційні моделі IONIQ Hybrid і IONIQ Electric, які вже надійшли в продаж в автоцентрі «Паритет».

Відвідавши бізнес - зону фестивалю, гості заходу ознайомляться з чотирма найпопулярнішими моделями Hyundai. А саме з моделлю Accent нового покоління, елегантною Hyundai Elantra, і популярними кроссоверами Tucson і Creta. Гості також матимуть можливість пройти тест - драйв на вподобаних автомобілях, в окремо відведеній зоні фестивалю. Для цього необхідно пройти попередню реєстрацію на сайті http://fest.newcars.ua.

Але і це ще не все! Під час розважальної програми фестивалю гості New Cars Fest-2017 зможуть взяти участь у веселих конкурсах та виграти цінні призи від компанії «Хюндай Мотор Україна».

 Не пропустіть яскраву подію автомобільного світу України!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.