Авторизация
Регистрация

Creta - новий компактний кросовер від Hyundai

Hyundai Creta новый компактный кроссовер

Hyundai Motor Company оголосила ім'я свого першого суб-компактного кросовера: «Creta».

Назва моделі походить від острова Крит, найбільшого серед грецьких островів. Завдяки своєму розташуванню, він зіграв важливу роль для торгівлі і культури Греції, поєднуючи Європу, Азію та Африку. «Creta» стане такою ж важливою, глобальною моделлю для компанії Hyundai, допомагаючи бренду здобувати прихильність багатьох існуючих і нових клієнтів на міжнародних ринках.

В основі сучасного преміум напрямки бренду Hyundai лежать три основних поняття - ПРОСТИЙ, ТВОРЧИЙ і турботливий, тому вбрання назва «Creta» не тільки легко запам'ятовується, але і викликає позитивні асоціації зі спокійним, живим і одночасно енергійним середземноморським островом Крит.

Ескіз інтер'єру Hyundai Creta

В_первую чергу автомобіль з'явиться на індійському ринку, де випуск моделі почнеться вже в другій половині 2015 року.

Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 11 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.