Авторизация
Регистрация

Експерти визначили переможців номінації «Найбільш вигідна покупка» - автомобілі Hyundai в лідерах.

«Наиболее выгодная покупка» 2016 года отмечены модели Hyundai Santa Fe, Hyundai Genesis, Hyundai Santa Fe Grand

Моделі Hyundai як завжди в числі фаворитів! Автомобілі Hyundai (Sonata 2016, Genesis, Santa Fe, Grand Santa Fe) зайняли топові місця в рейтингу популярного інтернет-порталу Kelley Blue Book і авторитетного видання Consumer Guide Automotive.

Американський журнал Consumer Guide Automotive - провідне видання з 50-річною історією успіху, яке прославилося завдяки виключно об'єктивним, всебічним, авторитетним і повним оглядам як нових, так і старих автомобілів.

Так, моделі Hyundai Santa Fe, Hyundai Genesis, Hyundai Santa Fe Grand стали переможцями в номінації «Найбільш вигідна покупка» 2016 року за результатами конкурсу незалежного видання автолюбителів Consumer Guide Automotive.

"Найбільш вигідна покупка" 2016 Hyunda Genesis

Критеріями, якими при виборі переможців номінації керувалися експерти, послужили:

вартість авто;
технічні параметри і продуктивна потужність;
надійність і міцність;
паливна економічність;
вартість при перепродажі автомобіля.
Кожного претендента випробували «на справу». Всіх конкурсантів випробували на тест-драйві (швидкісна траса, міські умови і сільська місцевість). Торжество з нагоди оголошення переможців змагання відбулося в Чикаго, штат Іллінойс.

Hyundai Santa Fe і Grand Santa Fe - «Найбільш вигідна покупка» 2016

В арсеналі Hyundai з'явилася ще одна приємна нагорода, яку неодмінно відзначать потенційні покупці і вже задоволені власники автомобілів марки.

Моделі Hyundai недавно отримали нагороду інтернет-ресурсу Kelley Blue Book, очоливши список найбільш економічних і практичних. Згідно з прогнозами досліджень інтернет-ресурсу Kelley Blue Book, власникам автомобілів Hyundai пощастило з мінімальними витратами після придбання новенького авто протягом наступних 5 років.

Експерти взяли до уваги такі обов'язкові і ймовірні витрати на автомобіль:

збори на виплату страховки, державні та податкові відрахувань (США);
технічне обслуговування і авто ремонт;
паливні та амортизаційні витрати, інше.
Нагадаємо, що звання «Кращого сімейного автомобіля» за версією KBB.com присудили новенької Sonata 2016, чия поява з нетерпінням чекають автолюбителі Україна вже цієї весни.

Hyundai Sonata 2016 удостоєна нагороди "Кращого сімейного автомобіля"

 

Додаткова інформація про моделі автомобілів: Hyundai Genesis, Hyundai Santa Fe, Hyundai Grand Santa Fe, Hyundai Sonata 2016


Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 11 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.