Авторизация
Регистрация

HYUNDAI Elantra 2014 року - вже в продажу!

HYUNDAI Elantra 2014 – уже в продаже - автосалон

Прем'єра оновленої HYUNDAI Elantra вперше відбулася на мотор-шоу у Франкфурті у вересні 2013 року. Сьогодні новинка доступна в Автоцентрі «Паритет» на Вул.Автозаводська 24

У випадку з HYUNDAI Elantra, всупереч приказці, краще Герасимчука ворогом хорошого і рестайлинговая модель тільки поліпшила свої ключові показники - продуктивність і економічність. Інтер'єр і екстер'єр теж зазнали змін і, як результат, автомобіль збільшився в довжину на 20 мм (до 4550мм) при незмінній колісній базі, а також отримав оновлені бампер і решітку радіатора, фари зі світлодіодними вставками і L-образні противотуманки. Орігіналіний дизайн литих дисків - ще одна деталь-родзинка екстер'єру.

Зміни в салоні грунтувалися на побажаннях Клієнтів! Таким чином, виробники приділили належну увагу обробці салону - вона значно поліпшена, а органи управління розташувалися більш ергономічно. Варто відзначити і нову геометрію центральній консолі - головна зміна салону. Центральний підлокітник між передніми сидіннями став вище, з'явилися сопла для обдування пасажирів заднього ряду, крім цього, з'явилася функція вентиляції передніх сидінь, нова аудіосистема і електропідсилювач рульового управління, режим якого змінюється натисканням однієї кнопки. Режим Comfort використовується при парковці або для неспішної міської їзди, Normal - для змішаних умов водіння, а спортивний режим (Sport) допоможе на швидкісних автострадах і звивистих дорогах.

Доступні чотири комплектації оновленої HYUNDAI Elantra - «Classic», «Comfort», «Executive» і «Premium». Базова комплектація «Classic» отримала нову аудіосистему з LSD-дисплеєм високої контрастності і можливістю програвання дисків CD / MP3, радіо AM / FM та шістьма колонками. Комплектація «Comfort» оснащується світлодіодними габаритними вогнями, двозонним клімат-контролем з системою антізапотеванія стекол, датчиком дощу і світла і 16-дюймовими легкосплавними дисками нового дизайну. Оснащення комплектації «Executive» додатково включає в себе систему стабілізації автомобіля в русі (ESC), камеру заднього виду і задній паркувальний радар, мультимедійну систему з кольоровим 4,3 "TFT LSD Тouch screen дисплеєм. Топова версія «Premium» додатково оснащується системою безключового доступу в салон, переднім паркувальним радаром, шкіряною оббивкою сидінь, системою вентиляції передніх і підігрівом задніх сидінь, а також панорамним люком.

Лінійка силових агрегатів Elantra 2014 включає знайомі за попередньою версією два бензинових двигуна - 1,6 літра (130 к.с.) і 1,8 літра (150 к.с.). Причому обидва двигуни доступні в поєднанні, як з механічною, так і з автоматичною трансмісією.

Безпека HYUNDAI Elantra 2014 заслужено претендує на найвищі оцінки. Седан оснащений шістьма подушками безпеки, системою стабілізації руху, електронним контролем стійкості, ABS з електронним розподілом гальмівних зусиль, «протівооткатом» Hill Assist Control.

Залишилося додати, що в автоцентрі «Паритет» діють вигідні кредитні пропозиції, знижки на автомобілі і акції.

Цікавіше про це розкажуть продавці-консультанти автосалону «Паритет» за тел. (044) 537 25 15

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.