Авторизация
Регистрация

Електродвигун Hyundai на водневих паливних елементах увійшов в 10-ку кращих за версією Ward

Электродвигатель Hyundai, компания

Щорічно редакція видання Wardsauto World проводить тестування і вибирає найбільш технологічні мотори. Двигун на паливних елементах від Hyundai, який був представлений на моделі ix35 (в деяких країнах - Tucson) Fuel Cell 2015 року, став першим силовим агрегатом такого типу, який увійшов до щорічного рейтингу Ward's 10 Best Engines від журналу.

Технологія паливних елементів Hyundai приходить на заміну акумулятора, який використовується в електромобілі. Двигун Fuel Cell генерує електрику з водню за допомогою електрохімічного процесу і не вимагає обслуговування протягом терміну експлуатації. Силовий агрегат володіє виключно низьким рівнем шуму і має запас ходу 426 км. До того ж, для його заправки, на відміну від електромобіля на акумуляторі, потрібно всього кілька хвилин.

Факт потрапляння в престижний рейтинг Ward's 10 Best Engines підтверджує лідерство компанії HYUNDAI в сфері високих технологій, а також результативне прагнення до розвитку автотранспорту з нульовими викидами.

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний «Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України».

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.