Авторизация
Регистрация

Hyundai Genesis і Hyundai Sonata отримали премії & laquo; Good Design 2014

Hyundai Genesis и Hyundai Sonata - компания

Моделі Genesis і Sonata стали володарями премії & laquo; Good Design & raquo; Міжнародного Музею архітектури і дизайну & laquo; Атенеум & raquo; (Чикаго) і Європейського центру архітектури, мистецтва, дизайну та урбаністики.

Журі престижного конкурсу присудили перемогу моделям Hyundai за відмінний дизайн, високу функціональність і естетичність. Визнання настільки шанованих у всьому світі фахівців в галузі архітектури, дизайну і урбаністики та присудження Genesis і Sonata премії підтверджують прагнення Hyundai до розробки продуктів, які втілюють в собі щось більше, ніж просто гарний дизайн.

«Good Design» - щорічна премія за найоригінальніші та інноваційні розробки, які оцінюються за різними критеріями, зокрема дизайн, естетика, функціональність і екологічна безпека продукції. Основна мета премії, яка є однією з найстаріших і найавторитетніших в світі, полягає у визначенні найкращих робіт графічних дизайнерів і світових виробників, сприяння ознайомленню світової спільноти з сучасним дизайном, його розвитку та появи на ринку конкурентоспроможної продукції становить

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.