Авторизация
Регистрация

Hyundai Genesis отримав найвищий бал в рейтингу безпеки ANCAP

Hyundai Genesis, ANCAP - компания

Преміум-седану Genesis була присуджена найвища оцінка в рейтингу Australasian New Car Assessment Program (ANCAP) за 21-річну історію проведення краш-тестів цією організацією.

Модель отримала 36,88 балів з 37 можливих і, відповідно, максимальні 5 зірок за показники безпеки. Бали для моделі складаються з: 15,88 балів з 16 можливих за результатами випробування при фронтальному зіткненні зі зміщенням, 16 з 16-ти при бічному ударі, 2 з 2-х максимально можливих за тест із захисту від травм і оцінки «добре» за високий ступінь захисту пішоходів.

5 зірок в рейтингу ANCAP - найвища гарантія безпеки, як пасажирів транспортного засобу, так і пішоходів. Раніше в цьому році Hyundai Genesis став першим і єдиним заднеприводним авто в своєму класі, якому американський Страховий інститут дорожньої безпеки присудив найвищий бал в рейтингу 2014 Top Safety Pick +. Крім того, Genesis - перший задньопривідний преміум-седан, який отримав оцінку «добре» за результатами фронтального тесту з малою зоною перекриття.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.