Авторизация
Регистрация

Гарячі вересневі знижки на весь модельний ряд HYUNDAI

Специальные цены на весь модельный ряд HYUNDAI

Автоцентр «ПАРИТЕТ» радий повідомити Клієнтам приємну новину: тільки три дні на весь модельний рядавтомобілей HYUNDAI діють спеціальні акційні ціни!

З 28.09 по 30.09 Ви зможете придбати ідеальний автомобіль HYUNDAI ще дешевше. В акції беруть участь всі * моделі, в тому числі:

 


· SantaFe - від 713 000 долл
· Tuscon - від 614 000 долл
· Accent - від 336 000 долл
· Elantra - від 444 700.
· Sonata - від 663 100 грн.

* Крім Н-1 і Creta

Встигніть до 30.09!
Подробиці по телефону.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google +, Vkontakteі YouT

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.