Авторизация
Регистрация

Новий комерційний автомобіль в сімействі Hyundai

Новый коммерческий автомобиль Hyundai - компания

Компанія HYUNDAI представляє нову комерційну модель H350. Офіційна презентація фургона відбудеться вже 24 вересня на спеціалізованому автосалоні в Ганновері IAA Comercial Vehicles show-2014, а перший тизер вже доступний громадськості.

Новий HYUNDAI H350 розроблений спеціально для європейського ринку. В основі новинки лежить гнучка платформа, яка робить доступними три різні форми кузова: фургон, пасажирський автобус і бортовий вантажівка.

Після дебюту в Німеччині південнокорейський фургон представлять на Паризькому автосалоні поруч з новинками сімейства i20. У зовнішності H350 з легкістю вгадується приналежність автомобіля до бренду HYUNDAI: масивна гексогональний решітка радіатора, інтегровані в фари ходові світлодіодні вогні.

Можливості HYUNDAI H350 вражають і повністю відповідають призначенню автомобіля-трудяги. Фургон здатний буксирувати вантаж загальною масою в 2,5 тонни, а власна вантажопідйомність моделі доходить до 1,4 тонни. Салон H350 здатний «позмагатися» в оформленні з багатьма легковими братами. Тут варто відзначити багатофункціональний кермо і безліч відділів і ніш для дрібниць.

Серійне виробництво комерційного фургона-новинки HYUNDAI H350 планується запустити на турецькому заводі в Коджаелі.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.