Авторизация
Регистрация

Підігрів ЗИМУ! Акцію продовжено!

Акция, компания

У зв'язку з затребуваністю і великою кількістю Клієнтів бажаючих скористатися спеціальною пропозицією «підігрів ЗИМУ!», Автоцентр «ПАРИТЕТ» продовжує дію спеціальної пропозиції до 31 січня 2015 року.

Ми пропонує всім власникам автомобілів HYUNDAI скористатися спеціальною пропозицією автоцентру «Паритет» на Автозаводській 24 і встановити комплект автомобільної охоронної системи з дистанційним запуском двигуна, а також функцію підігріву передніх і задніх сидінь за спеціальною ціною.

Дистанційний запуск двигуна дозволить автомобілю підготуватися до Вашої зустрічі, в салоні буде тепло, а скла вільними від снігу і льоду. Підігрів сидінь, безсумнівно, привнесе комфорт і дозволить насолоджуватися зимовим драйвом Вам і Вашим пасажирам. Період дії спеціальної пропозиції з 05.12.2014 по 31.01.2015 року.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до консультантів автоцентру «Паритет» на Автозаводській 24, а також по телефону: (044) 537-25-18.

Чекаємо Вас в Автоцентрі «ПАРИТЕТ»!

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний «Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України».

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.