Авторизация
Регистрация

Hyundai Creta офіційно представлена в Україні

Hyundai Creta официально представлена в Украине

У Києві відбулася презентація абсолютно нової моделі Hyundai Creta. Компактний кросовер стане представником нов

Герой міських доріг сподобається тим, хто не боїться змін і впевнено дивиться в майбутнє. Характерний стиль, динамічний фірмовий дизайн Fluidic Sculpture 2.0, підвищений рівень комфортності і безпеки, дає повне право назвати Creta доступним преміум кросовером. Виразний дизайн автомобіля витриманий в концепції бренду «Modern Premium», перегукується з іншими моделями лінійки Hyundai і може похвалитися витонченими формами і вишуканими деталями.

Hyundai Creta презентація моделі в Україні

Creta має всі позашляхові якості та безліч конкурентних опцій. Вона спроектована з урахуванням підвищеної прохідності, мінімальний кліренс моделі дорівнює вражаючим 190 мм. Модель Creta є найбільш компактним кросовером серед модельного ряду Hyundai. В автомобілі ідеально поєднується розумна пропорція простору. Його довжина становить 4270 мм, а ширина 1780 мм, висота кросовера 1630 мм.

Моторна гамма представленої моделі складається з бензинових двигунів. На вибір моноприводних версія з 1,6 літровим мотором потужністю в 123 к.с., який йде в парі з 6 ступеньчатой ​​автоматом або механікою, а також повнопривідна 2 літрова версія на 150 кінських сил з 6 ступінчастим автоматом. Пізніше, вже в 2017 році повний привід стане доступний і для 1,6 літрового мотора.

Презентація нової моделі кросовера Hyundai Creta

Автомобіль доступний в Україні в чотирьох комплектаціях: Active, Comfort, Comfort + і Top. Hyundai Creta може похвалитися наявністю і доступністю опцій, які запропоновані в преміальних моделях бренду. Варто відзначити наявність шести подушок безпеки, 2 бічні, 2 фронтальні для водія і пасажира, а також шторки безпеки з кожного боку. У стандартні комплектації вже входить антиблокувальна система гальмування ABS, електронна система активної безпеки ESP, система допомоги при спуску DBC, утримання на підйомі HAC, система сигналізації аварійного гальмування ESS і система стабілізації автомобіля в русі VSM. А ще кондиціонер, електрорегулювання і обігрів бічних дзеркал, підігрів передніх сидінь, датчики тиску в шинах.

Hyundai Creta представлена ​​в Україні

Кросовер, в залежності від обраної комплектації, може оснащуватися 16 або 17 дюймовими дисками, а також тканинною або шкіряною оббивкою сидінь. У максимальних комплектаціях доступний клімат контроль, система Smart Key (бесьключевой доступ), кнопка Start / Stop запуску двигуна, мультимедіа з сенсорним 5 дюймовим екраном, камера заднього виду, світлодіодна оптика і «зимовий пакет» (підігрів форсунок омивача, підігрів керма, лобового скла , передніх і задніх сидінь).

В автоцентрі «Паритет» автомобіль Hyundai Creta вже є в продажу.

 

ВИ МОЖЕТЕ ВИПРОБУВАТИ Компактний КРОСОВЕР НА ІНДИВІДУАЛЬНОМУ тест-драйв І ОТРИМАТИ НЕЗАБУТНІ ЕМОЦІЇ І ПОДАРУНОК ВІД Автоцентр «Паритет».

З детальною інформацією можна ознайомитися на сайті або по телефону.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.