Авторизация
Регистрация

Hyundai Intrado натякає на новий кросовер

Hyundai Intrado - компания

Напередодні дебюту на Женевському автосалоні прес-служба Hyundai не змогла утримати в таємниці перші зображення абсолютно нового концепту Intrado.

Шоу-кар з яскравим свіжим дизайном натякає на новий середньорозмірний кросовер, а його інноваційна силова установка на паливних елементах говорить про триваюче інтерес Hyundai до водневим технологіям.

 

Зовні Intrado розвиває основні положення дизайнерського напрямку Fluidic Sculpture 2.0: прості геометричні форми, чисті лінії, велика кількість світла і підкреслена агресивність вигляду. Плоский дах і цікаве "грановане" облямівка колісних арок надають концепту брутальності, а тривимірний скляний ковпак на сильно скошеної багажних дверей візуально полегшує кросовер, роблячи його схожим на великий ліфтбек.

 

Під стать екстер'єру і футуристичний салон, витриманий в дусі мінімалізму: кількість кнопок і перемикачів в ньому можна перерахувати на пальцях однієї руки, а екран мультимедійної системи мало не вперше на нашій пам'яті органічно вписується в панель приладів.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.