Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor Company представив в Лас-Вегасі повністю автономну модель Hyundai Ioniq

Hyundai motor company представил в лас-вегасе полностью автономную модель hyundai ioniq

Автономний Hyundai IONIQ постав перед жителями Лас-Вегаса: автомобіль подорожував по місту без управління з боку водія!

Представлений на автошоу в Лас-Вегасі автономний IONIQ вже не виглядає як наукова розробка або концепт - сучасні технології дозволили автомобілю залишатися витонченим і гармонійним. Автономна їзда автомобіля стала можливою завдяки установці системи LiDAR, яка самостійно визначає пасажирів, перешкоди, визначає швидкість наближення. Сучасна система також зчитує відстань до світлофора і смуги руху, враховує особливості дороги і допомагає водієві спланувати оптимальний маршрут. Стандартно в Hyundai IONIQ передбачена система монторінга сліпих зон, яка вже стала звичною для автомобілів південнокорейського бренду. Система дозволяє водієві комфортно переходити з автономного режиму управління до звичайного.
Унікальний Hundai IONIQ незабаром надійде в продаж, а в Hyindai Motor продовжують тестувати автомобілі з автономним управлінням, які потенційно можуть стати транспортним засобом майбутнього.

Hyundai Ioniq Hyundai Ioniq
Hyundai Ioniq Hyundai Ioniq

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.