Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor представила новітні розробки століття

Разработки Hyundai Motor

Південнокорейський концерн, своїми новими розробками, впроваджує сучасні інноваційні технології та запускає їх в серійне виробництво. З новим рівнем технологічності, підвищується і рівень комфорту в автомобілі.

Вже сьогодні можна побачити в автомобілі режим автопілота, автомобіль автоматично може підтримувати необхідний швидкісний режим і самостійно реагувати на виникнення позаштатної ситуації.

Оптимізація руху в пробці

Однією з технологій яка буде корисна автомобілістам великих мегаполісів, є Smart Traffic Jam Assist. Цей режим дозволить оптимізувати рух в пробці, автоматично підтримуючи безпечну дистанцію, прискорення і уповільнення авто.

Інтерактивне розпізнавання голосу

За допомогою технології розпізнавання голосу системи AVN (автомобільної навігації), у водія з'явиться можливість користуватися додатком «Siri» (сервіс розпізнавання голосу компанії Apple). Ця функція спростить користування мобільним телефоном під час руху і дозволить водієві менше відволікатися від водіння.

Режим нічного бачення

Опція нічного бачення для камер реального часу значно підвищить видимість на дорозі в нічний час. Це підвищить рівень безпеки та комфорту автолюбителів.

Система допомоги при русі по трасі

Така система призначена для контролю швидкості і безпечного управління автомобілем на швидкості 150км / год. За допомогою інтелектуального круїз контролю (ASCC), автомобіль в автоматичному режимі буде допомагати водієві в управлінні і дотримуватися безпечної дистанції на заданому відстані.

Моніторинг стану водія

Система відстежує і сигналізує про втому або неуважності уваги водія. Її використання дозволить підвищити безпеку, як при далеких поїздках, так і на невеликих дистанціях.

Дистанційна парковка

Функція автопілота з автоматизованим управлінням без водія, дозволить паркуватися паралельно і по діагоналі за допомогою натискання смарт ключа.

Моніторинг сліпих зон

Опція буде корисна при перестроюванні із смуги в смугу, а також при виїзді з парковки, коли видимість для водія обмежена.

Доповнена реальність

Нова інтеграція камер реального часу налаштована для 3D-навігації. Такий режим буде корисний для підвищення досвіду водіння.

Управління за допомогою жестів

З 2012 в розробці тактильний кермо, функція тривимірного розпізнавання жестів покликана підвищити контроль над автомобілем.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.