Авторизация
Регистрация

Hyundai Motorsport включила Кріса Аткінсона до складу тестової команди

Hyundai Motosport - компания

Раллійноє підрозділ Hyundai Motorsport підтвердило, що австралійський гонщик Кріс Аткінсон (Chris Atkinson) приєднався до тестової команді Hyundai i20 WRC в 2013 році.

33-річний австралієць вперше сяде за штурвал i20 WRC на наступному тижні. Передбачається, що Аткінсон допомагатиме основним пілотам Юхо Ханнінену і Брайану Буфье на окремих тестах протягом решти року.

Будучи досвідченим учасником Чемпіонату світу з ралі, Аткінсон добре знайомий з кожним з представлених в серії етапів. Крім того, Кріс є переможцем Азіатсько -Тіхоокеанского Чемпіонату з ралі (APRC).

Нещодавно Аткінсон прилетів в штаб-квартиру Hyundai Motosport, розташовану в Альценау, для першого знайомства з i20 WRC і командою, а також для підгонки водійського крісла.

Мішель Нандан, директор ралійної команди, зазначив: «Я переконаний, що Кріс - фахівець високого рівня, чудово, що він приєднається до нашої тестової команді. Безсумнівно, спільні знання і досвід трьох пілотів вищого рівня будуть сприяти успішному розвитку проекту ».

У свою чергу Кріс додав: «Це дуже захоплюючий проект! Я просто вражений ентузіазмом команди і вже досягнутими успіхами. У мене досвід виступів на різних етапах Чемпіонату світу за штурвалами різних автомобілів, тому я буду намагатися використовувати свій досвід і знання в розвитку i20WRC до 2014 року ».

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.