Авторизация
Регистрация

Hyundai Sonata визнали найкращим авто за показниками продуктивності та економічності

Hyundai Sonata получила награды от Automotive Science Group

Hyundai Sonata отримала нагороду відразу в двох номінаціях престижної премії від Automotive Science Group. Автомобіль був визнаний кращим в номінаціях «Кращий автомобіль за загальними показниками продуктивності» і «Кращий економічний автомобіль».

Премія щорічно вручається Automotive Science Group (ASG) на підставі власного індексу ASG, заснованого на комплексних показниках продуктивності, економічності і екологічності. Індекс включає також співвідношення вартості автомобіля при покупці і його обслуговування протягом перших 6,5 років.

22 березня 2017 року відразу дві версії Hyundai Sonata були визнані кращими в своєму класі. Бензинова версія стала найкращим авто за загальними показниками продуктивності серед повнорозмірних седанів, обійшовши 106 інших моделей. Hyundai Sonata Hybrid була визнана самим вигідним в обслуговуванні продуктивним автомобілем.

У ASG відзначили, що Hyundai Sonata - лідер в своєму класі, який може служити стандартом для інших виробників. За твердженням директора ASG, Колбі Селф, навіть в високо конкурентному класі Hyundai Sonata вдалося серйозно обійти конкурентів завдяки оптимальній системі витрати палива.

 

Брендон Рамірез, один з керівників відділу Планування Hyundai Motor America, зазначив, що визнання Hyundai стало підтвердженням того, що бренд надає кожному клієнту найкращі враження від водіння автомобіля. «Нагорода за загальну продуктивність - це доказ того, що ми працюємо комплексно, покращуючи наші автомобілі за всіма показниками, а не тільки в одному аспекті» - зазначив представник Hyundai Motor America.

Додатковою перевагою для придбання нового Hyundai стануть спеціальні кредитні програми з широкою лінійкою початкових внесків і можливістю безпроцентної розстрочки.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
12 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google + і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.