Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor опубликовала первые фото четвертого поколения Santa Fe

Santa Fe четвертого поколения

6 лютого 2018 року - Hyundai Motor представила перші фото нового вже четвертого за рахунком покоління Santa Fe.

6 лютого 2018 року - Hyundai Motor представила перші фото нового вже четвертого за рахунком покоління Santa Fe.

Santa Fe четвертого покоління є достойнім спадкоємцем преміальних SUV Hyundai і продовжує свою глобальну історію успіху. Новий Santa Fe - це надпотужний позашляховик з великою місткістю.

Santa Fe демонструє сучасний і елегантний зовнішній вигляд, доповнений привабливими дворівневими фарами і каскадної гратами сімейства Hyundai SUV. Зовнішній дизайн характеризується потужною, широкою стійкою і спортивним, сміливим поглядом. Він прикрашений вишуканими лініями, які підкреслюють статус автомобіля преміальної лінійки SUV Hyundai. Дизайн інтер'єру Santa Fe поєднує в собі чудову якість з просторою плануванням і підвищеним комфортом.

Великий розмір робить нове покоління Санта-Фе ще більш помітним на дорозі. Маючи довжину 4770 мм, ширину 1890 мм і довшу колісну базу, він також забезпечує більше комфорту для водія і пасажирів.

 

Hyundai дійсно піклується про безпеку і пропонує кращі в своєму класі функції безпеки, що робить передові технології доступними.

Презентація глобальної версії очікується на автосалоні в Женеві з 8 по 18 березня 2018 року. Орієнтовна дата поставки в Україну - літо 2018 року.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.