Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor представив дебютний тизер моделі KonaElectric

Hyundai Kona Electric

Сьогодні був продемонстрований перший тизер електрокроссовера Hyundai. KonaElectric - це другий за рахунком електромобіль в лінійці виробника. Його офіційна прем'єра запланована на 27 січня поточного року. Захід прийме південнокорейська столиця Сеул.

Нова модель являє собою електричний кросовер, покликаний зміцнити позиції компанії Hyundai в секторі екотранспорта, який зараз активно розширюється. Створивши Kona Electric, автовиробник стане першою компанією, яка випустить на європейський ринок електричний компактний кросовер. Нова модель надійде в продаж влітку 2018 року.

Автомобіль буде опціонально комплектуватися двома акумуляторами. Запас ходу становитиме 470 кілометрів. Кросовер отримає широкий функціонал: аудіосистема Krell класу «преміум», HeadUp-монітор, система мультимедіа з можливістю підключення до Android Auto або Apple CarPlay і так далі. Крім того, творці подумали про безпеку пасажирів і водія, оснастивши Kona Electric комплексом SmartSense.

Презентація електрокроссовера пройде 27 січня 2018 року. Автолюбителі зможуть на власні очі оцінити нову розробку Hyundai на автосалоні в Женеві, який стартує 6 березня.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.