Авторизация
Регистрация

«Хюндай Мотор Україна» стала офіційним автомобільним партнером iForum-2018

iForum 2018

В МВЦ «Лівобережний» 25 квітня 2018 року відбудеться 10 міжнародна ювілейна конференція iForum-2018.

На форумі будуть присутні сотні фахівців з сфери it, PR і маркетингу для обміну досвідом та отримання нових знань. Цього року автомобільним партнером заходу виступить компанія «Хюндай Мотор Україна», офіційний дистриб'ютор автомобілів марки Hyundai.

В рамках ювілейної конференції iForum-2018 будуть працювати дев'ять основних напрямків з тематичними виступами: Інтернет-Бізнес, Стартапи, Реклама і просування, Інтернет-Технології, Освітні технології майбутнього, Інновації, Блокчейн, Digital Fun, CRM.

У павільйоні, де буде проходити захід, організована експозона і спеціалізована територія «Місто майбутнього». Тут буде представлений інтерактивний стенд Hyundai і новинка компанії - інноваційний електромобіль IONIQ Electric. Відвідувачі стенду зможуть ознайомитися з автомобілем, отримати детальну інформацію про його характеристики, а також - взяти участь в конкурсі, переможець якого зможе оцінити всі достоїнства IONIQ Electric, отримавши електромобіль в своє розпорядження на вікенд.

На майданчику перед павільйоном буде організована експозона Hyundai, на якій компанія представить свої новинки і бестселери: моделі i30, Elantra, Tucson і Santa Fe. Бажають випробувати ці автомобілі зможуть записатися у консультанта автоцентру «Паритет» на тест-драйви, які пройдуть в околицях МВЦ «Лівобережний».

Коли: 25.04.2018

Де: Броварський проспект, 15, МВЦ «Лівобережний», павільйон 3-С

Графік роботи експозиції і зони тест-драйвів: з 8.00 до 19.00

Запрошуємо всіх учасників iForum-2018 відвідати інтерактивний стенд Hyundai з зоною експозиції та тест-драйвів автомобілів Hyundai де будуть знаходитися консультанти автоцентру «ПАРИТЕТ»!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.