Авторизация
Регистрация

Моделі i30 Fastback і Kona отримали премію конкурсу iF Design Awards

Престижная награда iF Design Awards

На престижному конкурсі дизайну були по достоїнству оцінені дві нові моделі компанії Hyundai: компактний Kona і ефектний i30 Fastback.

Обидві моделі отримали перемогу в сфері промислового дизайну. Автомобілі не залишили шансів конкурентам «за рахунок свого видатного і експресивного стилю». Саме таким було думка суддівської колегії, до якої увійшли п'ятдесят відомих фахівців світу дизайну. Нагороди будуть офіційно вручені в німецькому Мюнхені 9 березня цього року.

Глава європейського центру дизайну Hyundai Томас Бюркле заявив: «Наша компанія вкотре отримала найвищі нагороди на цьому престижному конкурсі. Подібний успіх можливий завдяки передовим, інноваційним дизайнерським рішенням, які ми втілюємо в своїх концептах. I30 Fastback - флагман в світі моди, що гармонійно поєднує елегантність і експресивність. Kona ж є новим словом компанії в лінійці SUV ».

Hyundai i30 Fastback if design award

i30 Fastback: сама елегантність

Це дебютна легкова модель компанії в кузові фастбек. В цьому авто знайшлося місце і спортивного характеру, і видатному комфорту. Придбати автомобіль в Україні можна буде вже навесні 2018 року. Особливості моделі наступні: довгий капот, а також зовні приваблива дах, яка плавно «перетікає» в кришку багажника. I30 Fastback «отримав» комплекс Hyundai SmartSense, що поєднує в собі кілька важливих систем безпеки. Двигуни автомобіля - два турбоагрегату на 1,4 і 1 літр. Ці ж мотори встановлюються на новий варіант i30, який вже вийшов на вітчизняний ринок.

Hyundai Kona if design award

Kona: компактність і прогресивний дизайн

Kona - кросовер, який українські автолюбителі зможуть придбати в першій половині поточного року. Модель має багато переваг: вона оснащена передовими системами безпеки, має ефектний дизайн, а також масу преміум-функцій. Родзинка автомобіля - здвоєні фари, десять відтінків кузова і дах в двох кольорах. Кросовер оснащений передовими агрегатами Hyundai, повним приводом (опціонально), а також роботизованою КПП.

 

if design award

Дизайн авто Hyundai: історія успіху

iF Design Awards має реноме одного з найпрестижніших конкурсів в світі дизайну. Його логотип, який присвоюється переможцям, асоціюється з якістю та інноваціями. Це не перший успіх компанії Hyundai на цьому конкурсі. До цього своє визнання отримала модель Hyundai i20 (2015 рік), Tucson (2016 рік) і i30 (2017 рік). Те, що в нинішньому році премію отримали ще два автомобілі Hyundai, є індикатором націленості компанії на створення унікальних, передових дизайнів, які підкорюють публіку.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
13 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Instagram, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.