Авторизация
Регистрация

Цікаві ціни на улюблені моделі Hyundai

Модельный ряд Hyundai | автоцентр ПАРИТЕТ

В автоцентрі «Паритет» з 18 серпня 2017 року на автомобілі Hyundai діють спеціальні умови придбання за вигідною ціною.

З радістю повідомляємо, що з 18 серпня 2017 року знижені ціни на популярні автомобілі Hyundai 2016 і 2017 років випуску.

З'явилася можливість придбати кросовер Hyundai Tucson з максимальною вигодою в 10 600. Tucson доступний в п'яти комплектаціях, з двома бензиновими і двома дизельними силовими агрегатами, спільно з якими можуть працювати 6-швидкісна механічна або автоматична коробки передач, а також 7-діапазонна роботизована трансмісія з двома зчепленнями.

Тільки в автоцентрі «Паритет» можливо придбати дизельний Hyundai Tucson 2016 року випуску за спеціальною ціною.

Бажаючі придбати кросовера Hyundai Creta зможуть отримати вигоду до 7 800 (2016 р.в.) і 8 400 (2017 р.в.) гривень. Автомобіль доступний в чотирьох комплектаціях, з бензиновими силовими агрегатами об'ємом 1.6 і 2.0 літра, які працюють спільно з 6-ступінчатою механічною або автоматичною КПП.

Представники оффроад - Hyundai Grand Santa Fe і Hyundai Santa Fe доступні з максимальною вигодою 16 000 і 13 900 грн. відповідно. Позашляховик Santa Fe продається з бензиновим і дизельним двигунами, які працюють спільно з 6-діапазонними механічною і автоматичною коробками передач. Кросовер Grand Santa Fe доступний з дизельним силовим агрегатом 2.2 CRDi і 6-ступінчастим "автоматом".

Для все любителів інноваційних автомобілів Hyundai IONIQ Hybrid і Hyundai IONIQ Electric також передбачено зниження ціни: найбільша вигода на ці автомобілі становить 10 100 і 12 000 грн. Ці моделі містять потужні батареї, які дозволять подолати відстань до 280 км. тільки на електриці використовуючи прогресивні гібридний або електричний двигун.

Вигідна пропозиція для бажаючих придбати комерційну модель автомобіля Hyundai H-1 - при покупці Ви отримуєте максимальну вигоду до 11 800. Автомобіль доступний в трьох комплектаціях, поставляється тільки з дизельними моторами, 6-ступінчастою механічною або 5-швидкісною автоматичною коробками передач.

Новий i30 також радує зниженням цін. При покупці Hyundai i30 PD ви отримуєте вигоду до 7 700. Новий i30 доступний в 5 варіантах двигуна і 3 варіантах трансмісії. Цей автомобіль виконаний в кузові хетчбек, розрахований на місто і далекі поїздки. Універсальний автомобіль тепер став доступнішим для кожного.

 

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
13 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Instagram, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.