Авторизация
Регистрация

Підсумки продажів автомобілів Hyundai Motor за квітень 2017 року

Hyundai Motor Sales april

У Hyundai Motor підвели підсумки квітневих продажів по всьому світу. Найбільшому корейському виробнику вдалося реалізувати 364 225 автомобілів (на 11,7% менше в порівнянні з минулим роком).

У квітні 2017 відсоток продажів автомобілів Hyundai Motor в світі знизився на 11,7%. У той же час, в Південній Кореї продажу за аналогічний період зросли на 1,5% в порівнянні з торішніми результатами. Експерти пов'язують успіх на внутрішньому ринку з виходом оновленої версії HyundaiSonata.

Позитивна статистика продажів Hyundai Motor спостерігається також і в Україні: за квітень 2017 року корейський бренд продав на 51,07% автомобілів більше, ніж за аналогічний період минулого року. За даними аналітиків з «Автоконсалтинг», за квітень 2017 року Hyundai Motor вдалося продати 351 автомобіль українським водіям. Лідером продажів передбачувано став компактний кросовер HyundaiTucson (154 проданих автомобіля за місяць).

Незважаючи на незначні падіння глобальних продажів, в Hyundai Motor планують подальше зростання показників і успішну реалізацію стратегії Автомобільний бренд №1 в Європі до 2020 року. Збільшити продажі компанія планує за рахунок запуску нових моделей і реалізації стратегічно важливих для бренду автомобілів.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.