Авторизация
Регистрация

Команда Hyundai Motorsport стала переможцем п'ятого етапу чемпіонату світу з ралі 2017!

Команда Hyundai Motorsport чемпион WRC-2017

П'ятий етап чемпіонату світу з ралі WRC-2017 завершився черговою перемогою команди Hyundai Motorsport. Титул чемпіона Hyundai Motorsport підтвердила вже двічі в цьому році (першою перемогою став Чемпіонат FIA у Франції).

Вдруге команда стала лідером на гравійних трасах Аргентини на чолі з лідером команди Тьєрі Невілом, який на останній ділянці траси зміг обійти конкурентів і принести переможні очки в командний залік.

Аргентинські траси підкоряються гонщиком з Hyundai Motorsport вже не перший раз - в минулому році команда також отримала перемогу. У минулому році персональний успіх екіпажу Хайдена Педдон і Джона Кеннарда приніс команді переможні очки. Після такої гучної перемоги команда не могла повернутися без виграшу з Аргентини і в цьому році.

 

Перші три дні гонки для команди були особливо важкі. Гонщикам не вдавалося займати перші позиції, і навіть капітан команди, Тьєрі Невілл, прийшов в перший день перегонів тільки третім. На другий день змагань всіх учасників команди Hyundai Motorsport гальмували технічні неполадки: автомобілі вилітали в кювети, ламалися передні амортизатори, кермові важелі. Тільки до завершення гонки на другий день пілотам вдалося піднятися наверх турнірної таблиці.

Для всього змагання третій день ралі став вирішальним. Глядачі могли спостерігати за видовищним протистоянням лідера команди Hyundai Motorsport Тьєрі Невіла і пілота команди M-Sport, ЕЛФІН Еванса. На останній ділянці траси Тьєрі Невіл на Hyundai i20 зміг обійти автомобіль конкурента і прийти до фінішу першим. Капітан Hyundai Motorsport в цей день показав результат 3:38:10.

Мішель Нандан, директор команди Hyundai Motorsport, зазначив, що аргентинський етап вважається одним з найскладніших етапів в Чемпіонаті світу. Той факт, що команда Hyundai Motorsport змогла стати переможцем на цих трасах двічі поспіль, говорить про високий професіоналізм гонщиків і всієї команди.

Мішель Нандан також зазначив, що з невдач перших днів гонки команда винесла корисні уроки і вже знає, як удосконалити гоночний Hyundai i20 Coupe WRC для подальших успіхів на складних гравійних трасах.

У загальній турнірній таблиці Тьєрі Невіл займає третє місце після п'яти етапів чемпіонату. Решта гонщиків команди - Данні Сордо і Хайден Педдон посіли п'яте і восьме місця відповідно. У загальному заліку бронзу отримала команда конструкторів Hyundai Motorsport з відставанням від першого місця на 22 бали.

Наступний, шостий етап Чемпіонату світу з ралі пройде в Португалії з 18 по 21 травня.

 

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.