Авторизация
Регистрация

Кросовер Hyundai Creta

Кроссовер Hyundai Creta

У вересні цього року компанією Хюндай Мотор Україна, яка є представником і імпортером автомобілів Хюндай, починаються перші поставки нової моделі, що представлена в сегменті B-SUV- Hyundai Creta

Дана модель Хюндай є найменшим кросовером серед модельної лінійки і становить 4270мм в довжину, 1780мм завширшки і 1630мм у висоту. Особливістю Creta є проектування її з розрахунку підвищеної прохідності з мінімальним дорожнім просвітом, який становить 190мм.

На українському ринку буде представлено кілька силових агрегатів, це будуть бензинові двигуни. Для передньопривідною версії передбачений 1,6 літровий мотор на 123 кінські сили з 6-ступінчатою АКП і МКП, а для повнопривідної - 2 літровий двигун на 149 кінських сили в парі з АКП. Передбачається, що привід 4WD можна отримати в 1,6 літровий мотор тільки до 2017 року.

На вибір покупцям пропонується купити автомобіль Hyundai Creta в чотирьох комплектаціях, які мають назви Active, Comfort, Comfort + і повна Top. Варто також зауважити, що такий автомобіль буде першим настільки оснащеним з даному сегменті.

Серед інтер'єру Вас зможе порадувати шість подушок безпеки (дві фронтальні і дві бічні, для повної безпеки пасажирів і водія), а також з кожного боку шторки безпеки. У всіх комплектаціях Ви отримаєте антиблокувальну систему гальмування (скор. ABS), електронну систему активної безпеки (скор. ESP), систему утримання на підйомах (скор. HAC), систему допомоги під час спуску (скор. DBC), систему сигналізації при аварійному гальмуванні (скор. ESS), систему стабілізації для авто в русі (скор. VSM), а також датчики контролю тиску в усіх шинах (скор. low / high line).

Автомобільні диски будуть пропонуватися на 16 і 17 дюймів, розмір залежить від комплектації. Також від обраної комплектації буде залежати і оббивка сидінь (шкіра або тканина), підігрів сидінь, клімат-контроль або кондиціонер, електрорегулювання і обігрів дзеркал бічних, систему доступу в салон без ключа (Smart Key) і кнопка запуску двигуна, бортовий комп'ютер, мультімедійно- навігаційний комплекс уявлень з 7-дюймовим екраном, камера заднього виду, денні світлодіодні ходові вогні (LED DRL), світлодіодні задні ліхтарі DRL, повторювачі повороту на дзеркалах і багато іншого.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.