Авторизация
Регистрация

Вигідні ціни на популярні моделі Hyundai

Hyundai Tucson IONIQ Hybrid

Тиждень вигідних цін на комплектації популярних автомобілів!

  1. Автоцентр «Паритет» на Автозаводській 24 вітає скасування ПДВ і акцизного збору при імпорті електромобілів

    7 грудня 2017 року Верховна Рада України прийняла поправки до Податкового кодексу, що стосуються скасування податку на додану вартість (ПДВ) та акцизу на операції з ввезення електромобілів до 1 січня 2019 року. Компанія «Паритет», офіційний дилер автомобілів марки Hyundai, вітає рішення парламентаріїв і сподівається, що прийняті норми сприятимуть подальшому розвитку сегмента електромобілів українського ринку, на якому компанія має свого представника - інноваційний електрокар Hyundai IONIQ Electric.

    Hyundai IONIQ Electric

    «Ми, як одна з компаній-дистриб'юторів, які офіційно ввозять в Україну електромобілі, вітаємо рішення Верховної Ради щодо скасування ПДВ і акцизу при ввезенні електрокарів. Так як даний законопроект був прийнятий відносно недавно, у нас не було часу порахувати, наскільки точно знизяться ціни на електромобілі Hyundai, але вже скоро ці цифри у нас будуть, і ми їх оприлюднимо. Сподіваюся, нові ціни на наші «зелені» моделі привернуть увагу потенційних покупців, які зацікавлені в придбанні нових, забезпечених гарантією і якісним сервісом, електромобілів », - коментує Геннадій Четверухин, генеральний директор компанії« Хюндай Мотор Україна ».

    «Уже в наступному році ми будемо розглядати можливість виведення на український ринок нашого першого повністю електричного кросовера Kona. Стратегією розвитку Hyundai Motor передбачено виробництво до 2022 року 22 еко-мобілів з різними типами трансмісії. Висновок на ринок України кожною новою «зеленої» моделі - наш пріоритет, але все буде залежати від економічних умов », - уточнює Геннадій Четверухин.

    Продажі IONIQ Electric в автоцентрі «Паритет» вже почалися в червні 2017 року.

    IONIQ Electric - це серійний електромобіль з літій-іонним акумулятором на 28 кВт · год. Запас ходу автомобіля складає 280 км. Більш детально з технічними характеристиками, комплектаціями і цінами ви зможете ознайомитися, перейшовши за цим посиланням.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.