Авторизация
Регистрация

Новий спортивний i20 Coupe

Новый спортивный i20 Coupe - Hyundai, компания

Компанія Hyundai Motor представила перший тизер тридверної версії нового HYUNDAI i20. Цей фантастичний хетч з приставкою Coupe буде проводитися вже з 2015 року.

Дизайн новинки розроблений в європейському корпоративному дизайн-центрі HYUNDAI в Рюссельсхаймі. Модель i20 Coupe отримала виразний спойлер, розміщений на даху багажника, а також інші обвіс і задню оптику. Зовнішність новинки стала більш спортивною і експресивної.

Офіційна прем'єра HYUNDAI i20 Coupe відбудеться вже восени на автосалоні в Парижі.

 

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований за стандартами Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.