Авторизация
Регистрация

Нова Hyundai Elantra представлена в автоцентрі «Паритет»

New Hyundai Elantra

Нова Elantra об'єднала в собі кращі інновації та передові технології компанії Hyundai Motor, уособлюючи в собі нову концепцію бренду - Modern Premium.

Сучасний стиль нової Elantra, є вираженням філософії дизайну Fluid Sculpture 2.0, що підкреслює спортивний і футуристичний дизайн моделі. Витончена стилістика передніх фар і гексагональна решітка радіатора нової Elantra підкреслюють впевнений зовнішній вигляд автомобіля преміум класу.

Нова Elantra вже завоювала ряд престижних міжнародних нагород і отримала визнання автомобільних експертів за дизайн, високий рівень технологічності і безпеки. Так міжнародний форум International Forum Design, один з найбільш престижних і авторитетних форумів світу в сфері дизайну, зазначив New Elantra вищою нагородою iF Design 2016 за вишукано спортивний, пропорційний і підкреслено сучасний стиль. На 34-му Міжнародному Автошоу експерти Асоціації автомобільних журналістів (GAAMA - the Greater Atlanta Automotive Media Association) відзначили нову модель Elantra, присудивши їй номінацію «Краще співвідношення ціни і якості».

New Hyundai Elantra

Новоя Hyundai Elantra є шостим поколінням моделі і встановлює нові стандарти в своєму класі. Автомобіль став на 20 мм довшим, на 25 мм збільшилася ширина, а це в свою чергу вплинуло на увелічінеіе внутрішнього простору салону, підвищення комфорту пасажирів, збільшилася корисний простір для багажу. Використання високоміцної сталі AHSS дозволило значно знизити масу нової моделі і підвищити жорсткість кузова, що в значній мірі поліпшило плавність ходу і керованість автомобіля.

Hyundai Elantra 2016

У дизайні і ергономіці салону нової Elantra використана стилістика автомобілів більш високого класу. В обробці і оформленні салону застосовуються високоякісні матеріали, продумане інтуїтивно зрозуміле розташування органів управління, запропоновані функціональні системи і опції, деякі з яких є унікальними в своєму роді не тільки для New Elantra, але і для всіх автомобілів цього класу.

Салон New Elantra

Elantra 2016 року представлена ​​в трьох варіантах комплектацій: Classic, Comfort, Comfort + Safety (з додатковими опціями і системами безпеки) і Elegance. На вибір доступні два варіанти двигунів об'ємом 1,6 л. (128 л.с .; 155 Нм) з системою розподіленого уприскування (MPi) і змінними фазами системи газорозподілу (CVVT) в парі з 6-ступінчастою механічною або автоматичною коробками передач або 2,0 л. (156 л.с .; 192 Нм) з системами MPi CVVT і тільки з автоматичною КПП.

New Elantra 2016

Виробництво і постачання нової моделі Elantra для українського ринку здійснюються з заводу Hyundai в Південній Кореї.

Детальна інформація про нову Hyundai Elantra на нашому сайті, а також у продавців-консультантів автосалону, контакти.

 

ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ АВТОЦЕНТР «ПАРИТЕТ» І ОСОБИСТО ОЦІНИТИ ВСЕ ПЕРЕВАГИ І ПЕРЕВАГИ НОВОЇ HYUNDAI ELANTRA!

 

  Автоцентр «ПАРИТЕТ» протягом 12 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний удовлетвор

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.