Авторизация
Регистрация

Нова Hyundai Sonata 2017 - аргументи досконалості, які переконують

Новая Hyundai Sonata 2017

Hyundai представляє нове покоління седана Hyundai Sonata 2017.

Нова модель вражає високотехнологічними системами в області безпеки і комфорту, а також зачаровує елегантними формами.
Нове покоління седана обладнано потужним набором систем безпеки і допомоги водієві: інноваційна система активного управління (VSM), система електронного контролю стійкості (ESC), система контролю «сліпих зон», функція автоматичного паркування та корекції світла фар, а також система Brake Assist. Сучасні і технологічні опції перетворюють подорож в насолоду, а автомобіль в одне з найбезпечніших місць повсякденному житті.

Це далеко не всі переваги нової Sonata: 8-дюймовий навігаційний дисплей, потужна аудіосистема і підігрів керма дозволять відчути справжню насолоду від перебування в Hyundai Sonata.
Кофорт, безпеку, елегантність, технологічність - аргументи досконалості, які переконують.

Детальніше можна ознайомитися з комплектаціями нової Hyundai Sonata на нашому сайті або у продавців-консультантів автосалону - контакти.

Відчуйте нові грані комфорту і зручності з Hyundai Sonata! Запрошуємо скористатися можливістю
Тест-драйву!
 

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.