Авторизация
Регистрация

Нова Hyundai Sonata представлена в автоцентрі «Паритет»

Hyundai Sonata нового поколения дебютировала в Украине

Філософія дизайну «Fluidic Sculpture 2.0» оновленої моделі Sonata 2016 являє собою поєднання бездоганності і презентабельності, що підкреслюють преміальний статус автомобіля.

зовнішньому вигляді New Sonata чітко «читається» респектабельність і внутрішня міць. Вся пишність представленого седана втілено в життя завдяки геніальному шеф дизайнеру Пітеру Шрайер.

Дизайнерська «фішка» і яскрава родзинка сучасної моделі авто New Sonata - бічне «ребро», розташоване над дверними ручками. Майстерне оформлення бічних стекол і дзеркал з повторювачами поворотів прикрашають автомобіль і підсилюють його шарм.

Удосконалено і салон Hyundai Sonata. Увага до деталей і педантичність в дрібницях - одна з головних характеристик нового преміального седана. Серед головних рис також виділимо витончений, консервативний європейський стиль, в якому продумана кожна окрема деталь - від конструкції сидінь до панелі приладів і рульового колеса. Оздоблювальні матеріали в інтер'єрі Sonata 2016 використовуються на порядок вище за якістю. Нова Hyundai Sonata поліпшила показники просторості, затишку і комфорту за рахунок практичною ергономіки салону.

 New Hyundai Sonata 2016

Показники звуко- і шумоізоляції відчутно покращені, доведені до досконалості. Інженери Hyundai ущільнили лобове скло, додали високоякісного звукопоглинального матеріалу, встановили поліпропіленові накладки з армованих скловолокна під днище. Старання увінчалися успіхом, а Sonata 2016 стає зразком по частині комфорту і зручності.

Сьоме покоління бізнес-седана з середніми розмірами ознаменувався збільшенням габаритів авто - у пасажирів заднього ряду з'явилося більше місця, також збільшився багажник.

Габарити New Sonata, мм: довжина - 4855; ширина - 1865; висота - 1475; колісна база - 2805; багажний відсік - 510 л.

Габаритні розміри нової Hyundai Sonata

У новій моделі збільшилася і кількість додаткових конструкційних підсилювачів, а також сталевих деталей гарячого штампування. Ці новації дозволили збільшити коефіцієнт жорсткості кузова на 41%. Шасі нової моделі модернізовано в бік збільшення кількості високоміцних сталей - тепер воно складає 51% (попередня покоління - 21%).

Базова модифікація нової моделі представлена ​​«механікою» і економічним, високопотужним 2,0 л. двигуном, потужністю 154 к.с. і обертовим моментом в 194,2 Нм. Доступні також комплектації з шестиступінчастою АКП і більш потужним 2,4 л. двигуном, потужністю 171 к.с. і обертовим моментом 221,6 Нм. Довговічність і надійність мотора гарантована за рахунок збільшення крутного моменту з використанням подвійної системи динамічного зміни фаз газорозподілу D-CVVT.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.