Авторизация
Регистрация

Нова версія хетчбека Hyundai i30 очікується на українському ринку. Стали відомі чергові подробиці.

Hyundai i30 ожидается на украинском рынке

Вперше нове покоління хетчбека i30 було представлено на Паризькому автосалоні в 2016 році. І ось зовсім скоро рестайлинговая версія i30 надійде на український ринок.

Дизайн

Ще на стенді в Паризькому автосалоні відвідувачі могли переконатися в тому, що дизайн i30 кардинально змінився. Автомобіль тепер виглядає солідніше і може конкурувати з лідерами в класі. Хетчбек став володарем повністю європейського дизайну - суворого, лаконічного і стильного.

Розроблявся дизайн оновленої моделі в Німеччині, в Рюссельхайме. Кузов став нижче на 15 міліметрів, до того ж збільшилася ширина моделі. Довжина стала більше на 40 міліметрів при такій же колісній базі, як і в минулому поколінні. Візуально підвіконна лінія стала рівною, збільшивши площу скління. Бічна виштамповка від кришки багажника до боковини робить автомобіль ще більш солідним.

Окрему увагу дизайнери приділили передньої частини автомобіля - вертикальна решітка радіатора ромбовидної форми з «стільниковим» візерунком привертає погляд з перших секунд. Каскадна решітка стане фірмовою відмінністю нових моделей корейського бренду.

Бампер нового покоління Hyundai i 30 став більш плавним і круглим, ззаду розташовані вертикальні повітрозабірники і протитуманні фари. Передбачені також активні повітряні заслінки за гратами радіатора, які візуально не помітні.

 

салон

Колосальні зміни торкнулися і інтер'єру авто. Ергономіка простору при такому ж розмірі кузова, стала набагато краще. Водіям і пасажирам інженери виділили більше місця в ногах і над головою.

Панель управління стала більш елегантною, строгі вертикальні лінії, що розділяють пасажирську і водійські зону, залишилися в минулих поколіннях. Горизонтальні лінії на передній панелі роблять салон візуально ширше і просторіше. Мультимедіа в авто виконана у вигляді окремого лаконічного модуля.

Встановлено стаціонарний планшет в мультимедійному блоці. Залежно від комплектації, розмір дисплея варіюється від 3.8 дюймів до повноцінних кольорових екранів в 8 дюймів по діагоналі.

У салоні передбачено двофазний клімат-контроль з лаконічним і акуратним дизайном. У топові комплектаціях в водійських зоні є відкриваються ніші, підстаканники, більше електромеханічних елементів управління.

Матеріали передньої панелі виконані з якісного м'якого пластику. Бічна підтримка і електропривод крісел з пам'яттю двох позицій забезпечує більший комфорт водія. Залежно від комплектації є кілька варіантів оббивки.

У новий хетчбек i30 встановлено трехспицевое рульової колесо ергономічної форми з обігрівом обідка.

 

Багажник і задній ряд

Задній ряд залишився практично без змін. Додалися дефлектори вентиляції в топові комплектаціях. У дверях розташовані зручні кишені, сіточки для зберігання дрібниць на спинках передніх крісел.

 Обсяг багажника збільшився до 395 літрів, що порядком вище основних конкурентів на ринку. Також в новому поколінні доступні варіації з панорамним дахом.

динамічні характеристики

Новий хетчбек побудований на модернізованій платформі. Кузов виготовлений з зміцненої сталі, легка вага якої дозволив зменшити масу автомобіля без втрати в безпеки і надійності. У конструкції ходової нового покоління Hyundai i30 використовували надійні підвіски McPherson.

 На український ринок надійде кілька модифікацій двигуна нового хетчбека, серед яких 1.4 і 1.6 літрові мотори і 1.4 літрова турбированная версія. Всі двигуни працюють на сучасній системі розподілу палива T-GDI, яка відповідає за економічний витрата.

 

В оновленому Hyundai i30 доступна нова версія з шестиступінчастою механічною коробкою передач з обертовим моментом 171 Нм. Також в лінійці передбачена модифікація з семиступінчастою преселективною коробкою передач, що відповідає за маневреність їзди і швидкість перемикання передач.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google + і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.