Авторизация
Регистрация

Премія Good Design Awards другий рік поспіль присуджується Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq продовжує підкорювати світові рейтинги і заробляти нові нагороди. Уже другий рік поспіль автомобіль став лауреатом дизайн-премії міжнародного конкурсу Good Design Awards.

Конкурс організовує Чиказький музей Архітектури та Дизайну. У конкурсі беруть участь, крім автомобілів, зразки промислового, продуктового та графічного дизайну. Конкурсанти беруть участь з усього світу.
Цього року журі позитивно оцінило сучасний дизайн Hyundai Ioniq і втілення в ній поточної концепції бренду. Відмінною особливістю моделі є той факт, що на базі одного дизайну кузова виробник передбачив можливість реалізації відразу трьох різних типів двигунів: Hybrid, Plug-In Hybrid, Electric.
Премія для Hyundai Ioniq вже друга - в минулому році автомобіль також став лауреатом конкурсу.

За словами виробника, автомобіль призначений для користувачів, які дбають не тільки про комфорт і продуктивності свого транспортного засобу, а й про навколишнє середовище.

 Hyundai Ioniq - це втілення не просто сучасного дизайну, але і технологій в одному автомобілі.

hyundai ioniq

Повторна перемога в конкурсі в черговий раз продемонструвала успішні дизайнерські рішення бренду.

Офіційно Hyundai Ioniq отримає нагороду на врученні в Нью-Йорку в січні 2017 року.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.