Авторизация
Регистрация

Результати краш-тесту підтверджують лідера з безпеки серед автомобілів Hyundai

Hyundai Tucson получил лучшие оценки в тестах на безопасность

Як і передбачалося, Tucson став лідером з безпеки серед автомобілів свого класу. Підтвердженням став найвищий результат в краш-тестах!

Модернізація і впровадження інноваційних технологій підвищує надійність і безпеку модельного ряду Hyundai Motor. Безліч рейтингів і топів, в яких Hyundai Tucson займав престижні місця, стало підтвердженням того, що він є кращим компактним кросовером, особливо якщо враховувати показник безпеки. Кращим підтвердженням стали відмінні показники захисту водія і його пасажирів, які Tucson показав на краш-тесті IIHS (Insurance Institute for Highway Safety). З огляду на те, що це некомерційна організація, її оцінки є гранично об'єктивними.

"Незалежно від вартості авто, його класу і комплектації, для компанії Hyundai безпеку водія і пасажирів є першорядним показником" - заявив віце-президент корпорації Майк О'Брайен.
Оцінки такого престижного тестування, що проводяться професіоналами з IIHS, наочно показали один з догматів Hyundai: безпека водія і його пасажирів має вищий пріоритет для компанії.

 

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.