Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor представила в Сеулі Santa Fe четвертого покоління

Santa Fe четвертого поколения

21 лютого, в Сеулі (Південна Корея) Hyundai Motor представила свій флагманський кросовер Santa Fe нової генерації. Широкій публіці кросовер буде представлений в рамках Женевського автосалону 6 березня 2018 року.

Автомобіль втілив в собі всі інноваційні напрацювання компанії в області дизайну, технологій зв'язку і безпеки.

Нова генерація Santa Fe, побудована з урахуванням досвіду попередніх поколінь моделі, стала вінцем досягнень бренду Hyundai в області розробки позашляховиків. Цей автомобіль, безумовно, вразить своїх майбутніх покупців преміальних дизайном, продуманим і просторим інтер'єром, а також передовими технологіями.

Экстерьер новой СантаФе

«Четверте покоління Santa Fe продовжує глобальний успіх моделі, яка виробляється на протязі ось вже 18 років і за ці роки здобула популярність у багатьох країнах світу. Hyundai дійсно піклується про благополуччя своїх клієнтів. Ми пропонуємо інноваційні та унікальні в своєму роді системи активної безпеки, а також самий просторий в своєму класі інтер'єр, щоб забезпечити власникам нового Santa Fe комфорт екстра-класу », - заявив під час презентації моделі Бунге Квон Рим (Byung Kwon Rhim), виконавчий віце -президент Hyundai Motor Company.Экстерьер новой СантаФе

преміальний дизайн

Дизайн нового Santa Fe створений в сучасній стилістичної концепції бренду, яку успадкують всі позашляховики марки. Передню частину автомобіля прикрашає масивна решітка радіатора Cascading Grille з великими вічками. Двох'ярусне головна оптика (світлодіодні денні ходові вогні розташовані над світлодіодними фарами), вперше дебютувала на компактний кросовер Kona, є відмінною рисою оновленої лінійки SUV і підкреслює неординарність стилістики Santa Fe.

Экстерьер новой СантаФе

Динамичность стилистики экстерьера подчеркивается эффектной линией профиля автомобиля, которая гармонично объединяет переднюю часть кузова с задней. Довершает целостность образа Santa Fe мощная корма, на которой выделяются стильные светодиодные задние фонари и массивный бампер с защитной накладкой и интегрированными в него двойными выхлопными трубами.

Кузов автомобиля нового поколения прибавил в длине 70 мм (до 4 770 мм) и 10 мм в ширине (до 1 890 мм), что, наряду с увеличенной до 2 765 мм колесной базой, обеспечило больше комфорта для пассажиров переднего и заднего рядов.

Интерьер новой СантаФе

В інтер'єрі автомобіля зберігається притаманна сучасним моделям Hyundai горизонтальна компоновка центральної консолі. Салон Santa Fe четвертого покоління оброблений високоякісними, стійкими до зносу матеріалами. У автомобіля - нова, доступна в якості опції аналогово-цифрова панель приладів з розміщеним по центру 7-дюймовим TFT-дисплеєм з віртуальним спідометром. Над панеллю приладів встановлено Head-up дисплей з високою роздільною здатністю, який виводить на лобове скло всю необхідну для водія інформацію про стан автомобіля.

Интерьер новой СантаФе

Також привертає увагу компактний кермо з органами управління різними системами автомобіля і розміщений над центральною консоллю 7-дюймовий (в якості опції пропонується 8-дюймовий) дисплей мультимедійної системи, в якій встановлені модулі Apple CarPlay і Android Auto.

Мультимедиа новой СантаФе

Для зручності пасажирів - порт бездротової зарядки мобільних пристроїв, розташоване на центральній консолі поруч з блоком AUX і USB-роз'ємів. Поліпшилася оглядовість з місця водія назад - завдяки збільшеному по ширині на 41% в порівнянні з попередньою моделлю склу в двері багажника.

Интерьер новой СантаФе

У нового Santa Fe - модернізовані крісла водія і переднього пасажира з вираженою бічною підтримкою і електричним регулюванням з 10-ю положеннями. Спинка заднього дивана отримав оптимізований кут нахилу, що сприяє кращому комфорту в далеких подорожах, і може складатися в пропорції 6: 4. Простір в ногах пасажирів заднього ряду збільшилася на 38 мм, а задній диван тепер встановлений вище на 18 мм в порівнянні з моделлю третього покоління.

Экстерьер новой СантаФе

Навантажувальний обсяг багажника Santa Fe збільшений на 40 літрів - до 625 літрів.

Унікальні системи безпеки

Santa Fe четвертого покоління оснастять унікальними, вперше впровадженими на ринку опціями, які входять до складу комплексної системи безпеки Hyundai Smart Sense. Це система розпізнавання присутності задніх пасажирів (Rear Occupant Alert), система попередження про бічному русі ззаду (Rear Cross-Traffic Collision Warning) з новою функцією автоматичного гальмування та система безпечного виходу (Safety Exit Assist), яка тимчасово блокує двері при наближенні транспортних засобів ззаду .

Поліпшити пасивну безпеку автомобіля вдалося завдяки використанню в конструкції кузова нового Santa Fe 57% високоміцної сталі гарячого штампування, що дозволило збільшити жорсткість конструкції каркаса на 15,4%. Стандартно автомобіль оснащується 6 подушками безпеки.

Передова система повного приводу HTRAC

Розроблена фахівцями Hyundai система повного приводу HTRAC дозволяє оптимально розподілити крутний момент на колеса в залежності від їх зчеплення з дорожнім покриттям і швидкості автомобіля. В системі HTRAC використана повністю електрична муфта, яка відає підключенням задньої осі. Співвідношення розподілу крутного моменту змінюється за допомогою режимів приводу і відображається на приладовій панелі. У спортивному режимі HTRAC забезпечує поліпшене прискорення з розподілом до 50 відсотків крутного моменту на задні колеса. У комфортному режимі он забезпечує поліпшену стабільність, розподіляючи до 35% крутного моменту на задні колеса. В екологічному режимі HTRAC забезпечує підвищену паливну ефективність, розподіляючи крутний момент головним чином на передні колеса. В умовах їзди по льоду система автоматично розподіляє крутний момент на всі чотири колеса.

HTRACK новой СантаФе

8-ступінчаста АКПП і економічні двигуни

На європейському ринку Hyundai Santa Fe четвертого покоління буде оснащуватися двома бензиновими (2.4 GDi і 2.4 MPi) і двома дизельними (2.0 CRDi і 2.2 CRDi) двигунами. Ці силові агрегати взаємодіють з новою 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка забезпечує плавність перемикання передач і поліпшену на 3% економію палива в порівнянні з 6-діапазонною АКПП, якої комплектується третє покоління моделі.

Двигатель новой СантаФе

модернізована підвіска

Спереду у Santa Fe встановлена ​​незалежна підвіска типу Макферсон, а ззаду - модернізована, незалежна підвіска. Вертикально встановлені амортизатори оптимізують чуйність і стабільність в управлінні на різних швидкостях. Використання більшої кількості високоякісних вібро-і шумопоглинаючих елементів дозволило істотно знизити рівень сторонніх шумів, проникаючих в салон автомобіля.

Опціонально кросовер може бути оснащений підвіскою з пневматичними елементами, які контролюють постійну висоту дорожнього просвіту незалежно від ступеня завантаження автомобіля.

Виробництво абсолютно нового Hyundai Santa Fe почнеться в другому кварталі 2018 року. Поставки кросовера в Україні заплановані на серпень 2018 року.

Автомобілі Hyundai можна придбати на найвигідніших умовах, скориставшись кредитною програмою Hyundai Finance, докладніше Ви зможете ознайомитися за посиланням.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
13 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Присоединяйтесь к официальным сообществам «ПАРИТЕТ» в FacebookInstagramGoogle+ и YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.