Авторизация
Регистрация

Зроби тест-драйв HYUNDAI та виграй квитки на ЄВРО 2016!

«ЕВРО тест-драйв» Hyundai. Выиграй билеты на матчи сборной Украины во Франции.

З 18 березня 2016 року в автосалон «ПАРИТЕТ» діє акція «ЄВРО тест-драйв» Hyundai, призами для учасників акції є квитки на ЄВРО 2016 у Франції - на матчі збірної України!

Для учаcть у акції необхідно пройти тест-драйв на автомобілі Hyundai і заповнити анкету учасника акції. В рамках акції «ЄВРО тест-драйв» учасники отримують гарантовані подарунки і беруть участь в розіграші 10 пар квитків на матчі збірної України у Франції.

Два головних призи акції - Поїздка "all inclusive" ЄВРО 2016 з відвідуванням матчу "Україна - Північна Ірландія" і Поїздка "all inclusive" ЄВРО 2016 з відвідуванням матчу "Україна - Польща", що включають в себе кожна: авіапереліт для двох, проживання і квитки на матч на дві персони, будуть розіграні серед учасників, які придбають автомобілі Hyundai в період акції.

Визначення переможців акції відбудеться 29 квітня 2016 року, шляхом випадкового вибору за допомогою електронної системи random.org. Акція діє з 18 березня 2016 року по 28 квітня 2016 року включно.

Кращий тест-драйв - тільки з Hyundai! Не пропустіть шанс виграти квитки на ЄВРО 2016!

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.