Авторизация
Регистрация

В автоцентрі ПАРИТЕТ стартував продаж динамічного седана Elantra Sport

Hyundai Elantra Sport в автоцентре ПАРИТЕТ

Дизайн і опції. На відміну від уже знайомої українським покупцям моделі, яка в лютому 2017 року стала переможцем рейтингу «Автомобіль року в Україні» в категорії «Співвідношення ціна / якість», спортивна модифікація Elantra має передній і задній бампери спортивної форми, інтегровані в передній бампер світлодіодні денні ходові вогні, логотип «Turbo» на решітці радіатора, додаткові повітроводи і дифузор на задньому бампері, здвоєні вихлопні труби з нержавіючої сталі, 17-дюймові легкосплавні колісні диски оригінального дизайну.
Elantra Sport


У список устаткування моделі незалежно від модифікації включені такі опції:

сім подушок безпеки (включаючи подушку безпеки для колін водія),
система моніторингу сліпих зон BSD (Blind Spot Detection),
шкіряні крісла з логотипом «Sport»,
електропривод поперекового упору сидіння водія,
підрульові перемикачі передач (тільки для роботизованою КПП),
вибір режиму водіння DRIVE MODE SELECT,
люк з електроприводом,
акустика INFINITI,
додатковий підсилювач, сабвуфер і центральний динамік,
металізована обробка порогів Deluxe,
та інші.
Інтер'єр Elantra Sport
Технічні характеристики. Elantra Sport обладнана 1.6 літровим бензиновим турбодвигуном GammaT-GDi, потужність якого становить 200 кінських сил, а максимальний обертовий момент - 265 Н · м. Силовий агрегат моделі взаємодіє з 6-ступінчастою механічною або 7-діапазонною роботизованою коробкою передач. Розгін від 0 до 100 км / год для модифікації з механікою »займає 8 секунд, а для версії з« роботом »- 7.7 секунд. Витрата палива в комбінованому режимі для версії з механічною КПП становить 7.7 л / 100 км, а для модифікації з роботизованою КПП - 7.2 л / 100 км.

Інженери Hyundai посилили гальма Elantra Sport і модернізували її підвіску, встановивши спортивні пружини і амортизатори, що позитивним чином позначилося на керованості автомобілем на високих швидкостях.

Екстер'єр Elantra Sport


Ціни. В Україні Hyundai Elantra Sport доступна в одній комплектації з двома коробками передач на вибір. Автомобіль, оснащений 6-ступінчастою механічною трансмісією, варто 793 400 гривень, а версія з 7-швидкісною роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями - 837 300 гривень.

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів - обмежена.

Додатковою перевагою для придбання нового Hyundai стане спеціальна кредитна програма Hyundai Finance з широкою лінійкою початкових внесків і можливістю безпроцентної розстрочки.

За подробицями звертайтеся до консультантів автоцентру «Паритет».

Всі переваги до Ваших послуг:

зручність вибору і випробування автомобіля - тест-драйв *;
вигідні кредитні та лізингові програми, послуги - «Trade-in»;
зручне територіальне розташування - карта;
працюємо без вихідних: ПН-СБ з 9:00 до 19:00; ВС c 10:00 до 18:00;
комфортна зона відпочинку клієнтів: Lounge zone, Free WiFi, TV, Video, Coffee;
можливість безготівкової оплати і спеціальні умови розстрочки;
12 років гарантованої якості надання послуг.
* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

                        Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет» в Facebook, Google+ і YouTube

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.