Авторизация
Регистрация

Студенти придумали спорткупе для Hyundai

Спорткупе для Hyundai - автосалон

На стенді Hyundai в Женеві буде представлений незвичайний концепт PassoCorto. Яскраво-помаранчеве двомісне спортивне купе розробила група з 16 студентів Європейського інституту дизайну (IED) в Турині під художнім і інженерним керівництвом фахівців корейської компанії.

Серійне втілення моделі можливо в якості нішевого автомобіля для представників «покоління Y», народжених в кінці 1980-х - початку 2000-х років.

Компактний задньопривідний PassoCorto важить всього 830 кілограмів і має углепластіковий монокок. Відразу за двома кресламі- «коконами» встановлений 1,6-літровий 4-циліндровий бензиновий двигун з двома турбінами, вихлопні труби якого виведені на кришку моторного відсіку. Відсутність заднього скла компенсується камерою заднього виду, яка також служить фотокамерою, яка вміє відправляти знімки в Інтернет за допомогою бездротового зв'язку. Технічні характеристики проекту поки не прораховувалися.

Цікаво відзначити, що італійські студенти проектували PassoCorto «по-старому» - з кресленнями від руки і об'ємними моделями з пластиліну; комп'ютерне 3D-моделювання застосовувалося тільки на окремих етапах в кінці роботи.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.