Авторизация
Регистрация

Потрійний дебют Hyundai в Європі

Новые модели  Hyundai  - компания

Компанія Hyundai відкрила таємницю і показала нові моделі HYUNDAI: Hyundai i20 Coupe, хетчбек i30, а також оновлені седан і універсал Hyundai i40.

Hyundai i20 Coupe - нова молодіжна трехдверная модель В-класу, розміри якої становлять 4045 х 1730 х 1449 мм при колісній базі 2570 мм. Купе зовні істотно відрізняється від п'ятидверного i20 завдяки нижчій лінії даху, а також нової довжині і висоті.

Hyundai i30 Turbo - гаряча модифікація моделі. Нове авто матиме 1.6-літровий бензиновий турбодвигун потужністю в 186 к.с. з 6-ступінчастою механічною трансмісією. Заряджена версія розганяється до 100 км / год лише за 8 секунд. Максимальна швидкість Hyundai i30 Turbo - 218 км / ч.

I30

Оновлена ​​модель i40 в кузові седан і універсал отримала змінену зовнішність, а також нові опції. Авто буде обладнане системами автоматичного відкривання дверей багажника, автоматичного перемикання дальнього світла на ближній, системою розпізнавання дорожніх знаків і перетину суцільної лінії розмітки, а також нову навігаційну систему з 7-дюймовим екраном.

I40

Під капотом оновленого Hyundai i40 будуть встановлені два дизельні двигуни об'ємом 1.7 л і потужністю 115 к.с. або 141 к.с. Топова комплектація моделі отримає 7-ст. трансмісію з двома зчепленнями.

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний «Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України».

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.