Авторизация
Регистрация

У Hyundai Motor Company представили нове покоління універсала i30 Wagon.

Фотографии и характеристики нового i30 Wagon

Фотографії та характеристики нового i30 Wagon були оприлюднені 22 лютого, напередодні світової прем'єри, яка відбудеться під час Женевського автосалону на початку березня.

Універсал i30 Wagon успадкував зовнішність представленого раніше п'ятидверного хетчбека. Поєднання стильного решітки радіатора Cascading Grille зі світлодіодними фарами головного світла і вертикальними світлодіодними денними ходовими вогнями створює впевнений образ універсала третього покоління.

 

 У новому Hyundai i30 Wagon тепер збільшено обсяг багажного відділення, який становить 602 літри і є одним з найбільш містких в своєму класі. Також i30 Wagon може похвалитися додатковим відділенням для зберігання під підлогою багажника.

  У салоні автомобіля дуже просторо, все елементи обробки Hyundai i30 Wagon виконані з високоякісних і зносостійких матеріалів. Покупцям універсалу буде доступна сучасна мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним екраном. У мультимедіа входить навігація і системи підключення зовнішніх мобільних пристроїв Apple CarPlay і Android Auto. Додатковою опцією новинки є бездротова зарядка для смартфонів.

 

 

Нове покоління Hyundai i30 Wagon оснащено найсучаснішими системами активної і пасивної безпеки, серед яких - система автономного екстреного гальмування, система утримання в смузі руху, система стеження за втомою водія, система автоматичного перемикання дальнього світла і інші.

 Моторна гамма Hyundai i30 Wagon нового покоління складається з трьох бензинових двигунів: 1.0 літровий T-GDi потужністю в 120 л.с .; 1.4 літровий GDi потужність в 100 к.с. і його турбированной версії потужністю в 140 к.с. Також доступний дизельний 1.6 літровий силовий агрегат, в трьох версіях на 95, 110 і 135 кінських сил. Витрата палива універсалу в залежності від типу і обсягу мотора становить від 3.6 до 5.8 л / 100 км. Мотори універсала взаємодіють з 6-ступінчастою механічною або 7-діапазонною роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

 

Виробництво Hyundai i30 Wagon налагоджено на заводі компанії в Ношовіцах (Чехія »). Автомобіль розроблений і спроектований в Європейському технічному центрі Hyundai Motor в Рюссельхайме (Німеччина) і відповідає всім запитам європейського покупця. Продажі i30 Wagon очікуються я в другій половині 2017 року, а п'ятидверний хетчбек i30 нового покоління українці зможуть придбати вже в травні.

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

                                                         Приєднуйтесь до офіційних

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.