Авторизация
Регистрация

Власники Genesis тепер можуть спілкуватися зі своїм автомобілем

Телефоны| Автоцентр Паритет

Спілкуватися зі своїм автомобілем? Тепер це можливо - стверджують представники марки Genesis.

Власники автомобілів марки Genesis можуть завантажити на свій смартфон додаток Google Assistant. Воно дозволяє спілкуватися зі своїм чотириколісним другом через так званий чат.

 

Встановивши додаток і активувавши його в лічені секунди, зареєструвавшись в сервісі Genesis Connected, водій зможе дистанційно здійснювати деякі маніпуляції з автомобілем. Протягом 3-х років з моменту активації послуга надається власнику абсолютно безкоштовно.

Автомобілісту досить відправити текстове повідомлення або голосову команду. Для випадку якщо жоден ні інший варіант неможливий, бренд Genesis, що належить компанії Hyundai, розробив ще третій варіант передачі інформації - бездротової смарт-динамік Google Home.

Власник автомобіля марки Genesis за допомогою додатка може дистанційно завести двигун автомобіля, задати в автомобілі потрібну температуру шляхом віддаленого управління клімат-контролем. Крім цього, управляти світлом і звуковими сигналами, відкривати / закривати замки дверей, подавати в навігаційну систему інформацію про маршрут.

Інтелектуальним помічником Google Assistant оснащений перший, розроблений компанією Genesis, седан G90. Також поспілкуватися зі своїм автомобілем можуть власники G80.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.