Авторизация
Регистрация

Hyundai Grand Santa Fe за спеціальною ціною

Спеціальна пропозиція від автомобільного центру «Паритет» на автомобілі Grand Santa Fe. У вас є можливість придбати 7-місний кросовер, який є флагманом модельного ряду, за спеціальною ціною.

Зробивши покупку, ви можете заощадити до 263 100 грн! За зниженою ціною можна придбати автомобіль в комплектації VIP і VIP Panorama.

Специальное предложение на Hyundai Grand Santa Fe

Автомобіль в комплектації VIP має цінник 1 248 700 грн. Покупці отримують весь перерахований вище функціонал і деякі додаткові опції:

• система інтелектуального регулювання дальнього світла Smart High Beam (SHB);
• адаптивні бі-ксенонові фари Dynamic Bending Light (DBL);
• система моніторингу "сліпих" зон Blind Spot Detection (BSD);
• система попередження про виїзд зі смуги руху Lane Departure Warning System (LDWS) та інші функції.
• система активного запобігання зіткнення Autonomous Emergency Braking (AEB), включаючи адаптивний круїз-контроль Advanced Smart Cruise Control (SCC);
• система кругового огляду Around View Monitor (AVM);

Спеціальна ціна на авто в комплектації VIP Panorama - 1 274 100 грн. На додаток до вже згаданих функцій покупець отримує панорамний люк.

Grand Santa Fe обладнаний 4-циліндровим двигуном об'ємом 2,2 літра, що працює на дизельному паливі. Потужність агрегату становить 200 кінських сил при 3 800 об/хв. Максимальний крутний момент у даній моделі - 440 Н • м при 1 750 - 2 750 об/хв. Автомобіль оснащений повним приводом і «автоматом» на шість ступенів.

Ви можете придбати Hyundai Grand Santa Fe, скориставшись опцією кредиту. Кожен покупець отримує найбільш вигідні умови кредитування на вітчизняному ринку. Щоб ознайомитися з подробицями програми, перейдіть в розділ Hyundai Finance.

Поспішайте! Кількість автомобілів, доступних за спеціальною ціною, обмежена.

З усіх питань звертайтеся до відділу продажів автоцентру Паритет по тел: (067) 247 85 67.

* Спеціальна пропозиція актуально до 30 квітня 2020 року в автомобільному центрі «Паритет». Ціни вказані станом на 01.04.2020 року. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування. 

Всі переваги до Ваших послуг:

* Послуга надається за бажанням клієнта і при наявності автомобіля для тест-драйву (пробна поїздка).

Автоцентр «Паритет» є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Клієнтоорієнтована стратегія, високий рівень професіоналізму та багаторічний досвід роботи дозволяють надати нашим Клієнтам кращі умови придбання та сервісного обслуговування автомобілів марки HYUNDAI. Автосалон представляє широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, послуги тест-драйву, trade-in, спеціальні програми кредитування і лізингу, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований згідно стандартів Hyundai Motor Company і надає весь комплекс послуг сервісного обслуговування і ремонту автомобілів HYUNDAI. У відділі запасних частин завжди в наявності широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування, здатний задовольнити будь-які побажання клієнта.

Ми робимо все, щоб володіти автомобілем HYUNDAI було просто і зручно, протягом всього терміну його експлуатації!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот автоцентра ПАРИТЕТ

FacebookInstagramYouTube

Пройти тест-драйв, скористатися кредитом, обміняти свій автомобіль? Просто виберіть дію в інтерактивній формі

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.