Авторизация
Регистрация

Стартують продажі абсолютно нового Hyundai Accent

Купить Новый Hyundai Accent в Киеве

З 20 листопада стартує продаж оновленого седана Accent. Новинка буде поставлятися з двигуном об'ємом 1,4 (100 к.с.) з механічною або автоматичною 6-ступінчастою трансмісією.

Оновлений седан Accent отримав яскравий і виразний дизайн як зовнішньої, так і внутрішньої частини автомобіля. Виразною деталлю в новому Accent стала велика решітка радіатора і ансамбль передніх і задніх фар. Кожен власник зможе підкреслити свій індивідуальний стиль кольором кузова з семи варіантів.

Як і раніше новий Accent приваблює своєю практичністю і економічністю. Седан буде поставлятися з бензиновим двигуном об'ємом 1.4 літра, максимальною потужністю на 100 к.с. і обертовим моментом в 132.4 Нм з механічною або автоматичною 6-ступінчастою коробкою передач. Оновлена ​​аеродинаміка кузова зменшує витрати палива та робить поїздку ще більш тихою і комфортною.

Hyundai Accent купити в Києві за адресою Автозаводська, 24

Нові габарити моделі забезпечують більший простір авто як всередині, так і зовні. Якщо порівнювати з поколінням RB, новий Accent отримав довший кузов на 65 мм в довжину і 29 мм в ширину, а колісна база стала довшою на 30 мм. Таким чином збільшився простір між переднім і заднім рядом сидінь на 44 мм. Багажник також став більше, в порівнянні з попередником, його обсяг становить 480 літрів.

Автомобіль можна буде вибрати з 3 комплектацій:

Комплектація Active. У початкову комплектацію Hyundai Accent входять такі комплектуючі: фронтальні подушки безпеки водія і переднього пасажира, система курсової стійкості, датчик тиску в шинах, кондиціонер, повнорозмірне запасне колесо, передній і задній електросклопідйомники, електрорегулювання і підігрів дзеркал заднього виду.

Комплектація Comfort. У комплектації Comfort додатково власник отримає: регулювання водійського місця, складання задніх сидінь, мультимедійну систему з 3,8 "LCD дисплеєм, пульт дистанційного керування центральним замком з кнопкою автоматичного відкриття багажника.

Оновлений седан Accent доступний з 20 листопада

Комплектація Style. У максимальній комплектації Style автомобіль буде оснащений клімат-контролем з системою антізапотеванія, сучасною мультимедійною системою з 8-дюймовим кольоровим сенсорним екраном і підтримкою Apple CarPlay і AndroidAuto, що дасть можливість відображати інформацію зі смартфона на дисплеї автомобіля. Додатковими функціями комфорту стануть: камера заднього виду, управління аудіосистемою на кермі, задні паркувальні сенсори, датчик освітленості і протитуманні фари. Екстер'єр комплектації Style доповнений стильними легкосплавними дисками 15R і гратами радіатора з елементами хрому.

Hyundai Accent діє гарантія 5 років або 100 000 км пробігу.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.