Авторизация
Регистрация

Абсолютно нова Hyundai Elantra в автоцентрі Паритет

Новый седан Hyundai Elantra на Автозаводской 24

Новинка доступна на вибір в чотирьох комплектаціях, вартість яких стартує від 551 500 грн.

Нове покоління седана Hyundai Elantra привертає увагу своїм новим сучасним дизайном в недавно представленої стилістиці Хюндай - «Параметрична динаміка» (Parametric Dynamics). Головною відрізняє рисою екстер'єру, який виділяє Elantra серед інших седанів, нові параметричні форми, чіткі і загострені лінії кузова і об'ємні форми, що відображають нову ідентичність дизайну автомобілів Hyundai.

Першим перевагою абсолютно нової Elantra, можна виділити її нові габарити. Седан став на 55 мм довшим і на 25 мм ширше. Колісна база нової Elantra витягнулася і стала 2720 мм, що на 20 мм більше попередника.

Доступні комплектації моделі Elantra це - Active, Comfort, Style, Premium. Також автомобіль представлений з двома бензиновими двигунами: 1,6 / 127 к.с. і 2,0 / 152 к.с., які працюють з 6-ступінчастою механічною або автоматичною трансмісією.

У стартовій комплектації Active (від 551 500 грн), автомобіль має: кондиціонер, електропривід і обігрів дзеркал заднього виду, датчик тиску в шинах, датчик освітленості, повторювач сигналу повороту на зовнішніх дзеркалах, панель приладів Super Vision з 4,2 "монітором, управління аудіосистемою на кермі і Bluetooth. Додаткова опція в комплектації для авто з АКПП режим вибору водіння (Drive Mode Sellect).

У наступній комплектації Comfort (від 608 500 грн) модель доповнить таке обладнання: асистент помочи при старті в гору (HAC), клімат-контроль з системою антізапотеванія, підігрів керма і передніх сидінь, додаткова шумоізоляція капота, датчик дощу, світлодіодні денні ходові вогні, легкосплавні диски R15, камера заднього виду, і мультимедійна система з 8-дюймовим кольоровим сенсорним LCD монітором з підтримкою Bluetooth (з розпізнаванням голосових команд) і додатків Android Auto / Apple CarPlay.

У вищій комплектації Style (від 720 500 грн) Elantra буде оснащена: бічними подушками безпеки водія і переднього пасажира, шторками безпеки для пасажирів передніх та задніх сидінь, круїз-контроль, кнопкою запуску двигуна і функцією безключового доступу, дефлекторами подачі повітря для пасажирів задніх сидінь , електроприводом складання дзеркал, світлодіодними фарами Full LED, комбінованими світлодіодними задніми ліхтарями, хромованим молдингом заднього бампера і дверей, гратами радіатора з обробкою Chrome, легкосплавними дисками R16.

Максимальна комплектація Premium (від 814 600 грн), пропонує: електронний паркувальний гальмо з функцією Auto Hold, світлодіодні задні ліхтарі Full LED, контурне підсвічування інтер'єру, легкосплавні диски R17, цифрова панель приладів з 10,25 "монітором (Full TFT LCD), навігаційна мультимедійна система з кольоровим сенсорним 10,25 "LCD монітором, акустика BOSE, бездротове зарядний пристрій для смартфонів.

Гарантію на абсолютно нову Elantra можна вибрати на 5 років або 100 000 км пробігу, або 4 роки без обмеження пробігу.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.