Авторизация
Регистрация

Абсолютно новий Hyundai i10: гучна заява в сегменті A

Совершенно новый Hyundai i10: громкое заявление в сегменте A в автоцентре Паритет на Автозаводской 24

Останнє покоління автомобілів A-сегмента Hyundai

Новий Hyundai i10 відрізняється новим динамічним дизайном, який ілюструє його динамічний і активний характер
Забезпечує всебічний зв'язок і пакет активної безпеки Hyundai SmartSense.

New i10 N | Автоцентр Паритет

Hyundai Motor представила новий i10 на Франкфуртському міжнародному автосалоні (IAA) в 2019 році. Новітня модель в i-range компанії відрізняється новим динамічним дизайном, а також широкими можливостями підключення і розширеним пакетом безпеки.

З моменту своєї появи в 2008 році i10 став успішною моделлю для Hyundai в Європі. Як і попереднє покоління моделі, All-New i10 спроектований, розроблений і виготовлений в Європі. Його зовнішній дизайн відображає його молодий дух, забезпечуючи безкомпромісну доступність і комфорт, щоб підтримати своїх різноманітних користувачів в їх повсякденній діяльності. У поєднанні з одним з найбільш повних пропозицій з безпеки в своєму класі, All-New Hyundai i10 пропонує повний пакет.

«I10 незмінно є одним з наших драйверів продажів і історичною основою зростання Hyundai в Європі, і ми як і раніше прихильні того, щоб наші клієнти шукали автомобіль сегмента А, представляючи цю абсолютно нову модель», - каже Андреас-Крістоф Хофманн Віце-президент по маркетингу і продуктам в штаб-квартирі Hyundai Motor Europe. «Новий Hyundai i10 є останнім прикладом нашої демократизації нових технологій для наших клієнтів. Ми запускаємо його з гаслом «Стань великим», щоб підкреслити почуття, яке клієнти отримають від цього безкомпромісного міського автомобіля - він може здатися маленьким, але це гучне твердження! »

New i10 N | Автоцентр Паритет

Динамічний і стильний дизайн екстер'єру

Динамічний і гладкий дизайн All-New i10 пропонує контраст між його м'якими поверхнями і чіткими лініями. У порівнянні з попередником, All-New i10 має поліпшені пропорції. Його візуальна стійка поліпшена за рахунок опущеною даху (20 мм) і більш широкого кузова (20 мм). Ці удосконалення можуть бути доповнені новими 16-дюймовими легкосплавними колесами нового дизайну, що забезпечує енергійний і маневрений зовнішній вигляд.

All-New i10 має молодий і динамічний дизайн, який виділяється в А-сегменті. Його широка передня решітка висловлює спортивний характер і включає круглі світлодіодні денні ходові вогні, що показують витончену стільниковою структурою всередині, тим самим продовжуючи цю особливість спадщини i10. Ззаду дві горизонтальні лінії згину розрізають м'яку поверхню  і стикаються з заднім ліхтарем.

Вид збоку All-New i10 характеризується чистим, гладко м'язистим основним корпусом, який має форму, що забезпечує максимальний внутрішній простір. Унікальні трикутні обсяги візуально підкреслюють ширину автомобіля і підкреслюють положення коліс по чотирьох кутах. Х-подібна С-стійка, видима здалеку, чітко ідентифікує автомобіль і привертає увагу до логотипу, встановленому на стійці.

Клієнти можуть вибрати один з 10 базових кольорів кузова, в тому числі три нових: Dragon Red, Brass і Aqua Turquoise. Інші кольори кузова: фантомний чорний, полярний білий, зоряний пил, гладкий сріблястий, чемпіонський синій, томатний червоний і сланцево-синій. Варіант двокольорового даху - чорного або червоного кольору - ще більше розширює можливості настройки клієнтів і підкреслює грайливу сторону All-New i10. Усього доступно 22 поєднання кольорів кузова.

«Дизайн All-New i10 поєднує в собі елементи м'якості і різкості як всередині, так і зовні», - каже Томас Бюркле, головний дизайнер Hyundai Design Center Europe. «Наші дизайнери черпали натхнення в технічній одязі спортсменів, яка протиставляє природні форми людських м'язів гострої і технічної графіку».

Інтер'єр також має абсолютно новий дизайн

Інтер'єр пропонує свіжий погляд завдяки загальній темі дизайну All-New i10 без шкоди для зручності використання. Одним з важливих елементів інтер'єру є додаткова ширина, створювана вентиляційними отворами, виступаючими з дверного отвору для підтримки горизонтальності архітектури.
Велика декоративна панель на приладовій панелі показує тривимірний малюнок у вигляді «сот», який також наноситься на дверні панелі. Це приносить візуальну цінність всьому інтер'єру.

All-New i10 доступний в чотирьох-і п'ятимісній `моделі. Завдяки збільшеній колісній базі збільшена місткість для пасажирів.

Зменшена лінія талії All-New i10 спереду (-11 мм) і ззаду автомобіля (-13 мм) забезпечує водіям кращий огляд дороги по обидва боки, а також більш витончений дизайн.

All-New i10 доступний з камерою заднього виду, яка призначена для помощі водіям під час паркування. Коли обраний реверс, водії можуть бачити, куди вони йдуть, на екрані в центральній панелі приладів.

All-New i10 N Line буде доступний в Європі влітку 2020 року.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.