Авторизация
Регистрация

Офіційно: оголошені українські ціни і комплектації Hyundai IONIQ 5

Новый электроавтомобиль IONIQ 5 будет представлен в Киеве

Стартують продажі абсолютно нової моделі Hyundai IONIQ 5. Це електрокар, який в Україні буде представлений з двома акумуляторами на вибір: 58 kWh або 73 kWh.

Також покупець зможе вибрати між повним приводом і моноприводом. Початкова ціна новинки  - 1 348 600 гривень. Автомобіль надійде офіційним дилерам в 2-ій половині липня 2021 року.

IONIQ 5 - представник сегменту SUV. Це середньорозмірна модель, яка базується на спеціальній платформі для електрокарів Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Використання такої платформи дозволило творцям домогтися унікальних пропорцій при подовженій колісній базі. Крім того, нова платформа дала можливість використовувати унікальні дизайнерські рішення із застосуванням екологічних матеріалів. Серед інших особливостей новинки - швидке зарядження акумулятора, поліпшені показники продуктивності, розширений список функцій допомоги водієві і функцій підключення.

Найсучасніші технології та функції

Покупець зможе вибрати з двох комплектацій, з двох батарей і двох варіантів приводу.

Перша комплектація - Elegance. Вартість автомобіля починається від 1 348 600 гривень. У перелік опцій входить пакет систем безпеки і функцій допомоги водієві Smart Sense, адаптивний круїз-контроль, який працює з використанням інформації з навігаційних систем, електропривод дверей багажника, комбінована обробка, електричне регулювання водійського сидіння і сидіння пасажира спереду, цифрова приладова панель з екраном 12, 3 '' і мультимедіа-система 12,3 '', мобільна середня консоль, підігрів передніх сидінь і керма, безключовий доступ Smart Key, світлодіодні фари спереду і ззаду, литі диски r19 і ін.

Друга комплектація - TOP. Ціна автомобіля стартує від 1 483 400 гривень. До того ж до опцій, перерахованих вище, покупець отримує покращений пакет систем безпеки і асистентів допомоги водієві Smart Sense, систему кругового огляду, систему дистанційного парковки, вентиляцію передніх і підігрів задніх сидінь, аудіосистему Bose, обробку сидінь і передньої консолі шкірою, автоматичні приховані дверні ручки і так далі.

При покупці авто в другій комплектації водій отримує можливість опціонально докупити проекційний монітор з доповненою реальністю, режим покращеного комфорту Relaxation Seat для сидінь спереду, пам'ять налаштувань сидіння водія і переднього пасажира, електричне регулювання задніх сидінь, панорамний дах і дах з сонячною батареєю.

Електрична мобільність - прямо тут і зараз

Модель доступна українцям з декількома варіантами електричних конфігурацій, кожна з яких підходить під потреби певної категорії автолюбителів. Можна вибрати батарею з двох типів: 58 кВт і 73 кВт. Комбінація другого акумулятора і повного приводу видає потужність 225 кВт-год і крутний момент на рівні 605 Нм. Автомобіль в такій конфігурації розганяється до 100 км / год за 5,2 секунди.

Якщо IONIQ 5 оснащений батареєю на 73 кВт і моноприводом, дальність ходу досягає 480 км.

Vehicle-to-Load: заряджаємо автомобіль надшвидко

Нова платформа підтримує зарядку на 400 В і 800 В. В автомобілі використовується інноваційна запатентована мультизарядна система. Її суть полягає в управлінні інвертором і двигуном для підвищення напруги до 800 В. Таке підвищення гарантує стабільну спільну зарядку.

При використанні зарядного пристрою на 350 кВт автомобіль заряджається від 10% до 80% за 18 хвилин. Якщо власник захоче проїхати 100 км, досить буде поставити авто на зарядку всього на 5 хвилин.

Серед інших відмінних рис автомобіля - наявність системи V2L. Вона дозволяє заряджати електронні пристрої: наприклад, електроскутери, електричні велосипеди. По суті, при наявності даної опції автомобіль перетворюється в пересувну зарядну станцію.

Абсолютно новий IONIQ 5 виробляється на південнокорейському заводі компанії Hyundai.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.