Авторизация
Регистрация

Hyundai Assistance - завжди з Вами!

Помощь в дороге, Hyundai Assistance – компания

Автоцентр «Паритет» надає своїм Клієнтам послугу Hyundai Assistance. Що може бути зручніше, ніж вільний доступ до потрібної інформації в режимі 24/7? Тільки додаткові знижки на паливо і спеціальні пропозиції від партнерів, що діють в тому ж режимі!

В дорозі навіть досвідчений водій не застрахований від несподіваних сюрпризів, що вже говорити про новачків. Та й сюрпризи трапляються не завжди приємні: колесо спустило, бензин закінчився або більш серйозні неприємності ... Що б не сталося, Ви завжди можете зв'язатися з колл-центром Hyundai Assistance і отримати необхідну консультацію щодо місця розташування найближчої заправки, готелі, СТО або інших об'єктів, а також отримати технічну консультацію і інформаційну підтримку при ДТП. При необхідності можна викликати технічну допомогу для заміни колеса, аварійного відкриття дверей або підзарядки акумулятора. І це далеко не весь перелік послуг, що надаються власнику картки Hyundai Assistance.

На карті Hyundai Assistance, яку Ви отримуєте в Автоцентрі «Паритет», присутній ліміт передплачених технічних і організаційних послуг на суму 3000 грн.

Крім того, карта Hyundai Assistance надає можливість купувати паливо зі знижкою до 0,50грн / літр і користуватися спеціальними умовами від партнерів програми.

Як отримати карту Hyundai Assistance? Всі Клієнти автосалону «Паритет» автоматично отримують карту Hyundai Assistance при покупці автомобіля. Більш детально ознайомитися з інформацією про послугу Hyundai Assistance Ви можете на цій сторінці.

Чекаємо Вас в Автоцентрі «Паритет»

Автоцентр «Паритет» на протязі 10 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні. Багаторічний досвід, високий рівень професіоналізму та клієнтоорієнтована стратегія вивели Автоцентр «Паритет» в лідери свого сегмента. В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів HYUNDAI, а також найвигідніші цінові та акційні пропозиції. Сервісний відділ автоцентру сертифікований за стандартами Hyundai Motor Company і оснащений високотехнологічним обладнанням. У відділі запчастин представлений широкий асортимент аксесуарів і додаткового устаткування. Автоцентр «ПАРИТЕТ» визнаний Кращим дилером по сервісу серед офіційних дилерів Hyundai на території України

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.