Авторизация
Регистрация

Auto Bild визнав Hyundai Motor лідером в рейтингу якості

Auto Bild

Hyundai Motor в 2016 втретє зайняла лідируючі позиції в рейтингу якості, який щорічно проводить журнал Auto Bild. Попередні перемоги компанія завоювала в 2010 і в 2011 роках, а в цьому - піднялася до першої позиції з торішнього бронзового призера.

Засновники рейтингу відзначили відмінну роботу, яку концерн виконав за рік. Оцінка, поставлена ​​виробнику - 2.14 з 5, що безсумнівно, - прекрасний результат. Приємно здивував Hyundai i30, який у випробуваннях показав найвищу оцінку - 1, проїхавши сто тисяч кілометрів без будь-яких нарікань. Результати моделі не просто допомогли бренду стати лідером рейтингу, а й стали рекордними за всю історію існування Auto Bild.
В Auto Bild відзначають, що прорив, який зробили в Hyundai щодо якості автомобілів, в останні роки просто колосальний. Підтверджують кропітка праця інженерів і дизайнерів такі моделі, як Tucson і i10.
Томас Шмідт, технічний директор європейського підрозділу Hyundai Motor, заявив, що саме якість - пріоритетний вектор розвитку бренду, а престижна нагорода від Auto Bild підтверджує, що прагнення бренду дійсно успішні. До 2020 року в Hyundai планують поліпшити показники і стати лідером серед азіатських брендів в Європі.
Рейтинг Auto Bild проходить з 2001 року щорічно. Оцінюються автомобілі по задоволеності їх власників і за результатами тесту. Редакція проводить детальний аналіз усіх відгуків і думок про модель, збирає звіти німецького Бюро технічного контролю для того, щоб визначити чи дійсно кращих. Враховувалися також негативні відгуки, гарантії від виробника на експлуатацію автомобіля і сервіс. В опитуванні брали участь більше восьми тисяч респондентів.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.