Авторизация
Регистрация

Hyundai Motor Group знову випереджає своїх конкурентів в розробках технологій автономного водіння

Hyundai Motor Group снова опережает своих конкурентов в разработках технологий автономного вождения

Hyundai Motor Group знову випереджає своїх конкурентів в розробках технологій автономного водіння

Нова технологія буде пов'язана з системою круїз-контролю і штучним інтелектом (Smart Cruise Control). Дана розробка зможе автономно управляє автомобілем, дотримуючись ті ж принципи, що і звичайний водій.

HYundai Motor cruise control

Інноваційна функція Smart Cruise Control зможе забезпечити новий рівень досвіду використання авто, так як «інтелектуальний» круїз-контролю вирішує проблему властиві сьогоднішній системі - незначний рівень адаптації до індивідуальних переваг водія в певний момент часу.
Основними принципами роботи нової технології будуть такі:

  • Збір інформації при русі через передню камеру і радар. Фіксуючи всі особливості маневрів і навколишній факторів. Вся інформація буде відправлятися в центральний комп'ютер,
  • Інтелектуальна система, грунтуючись на дані аналізує поведінкові сценарії і створює алгоритми для навчання машини, які застосовуються системою круїз-контролю для здійснення процесу управління автомобілем.

Таким чином нова система Smart Cruise Control зможе використовувати більше десяти тисяч поведінкових шаблонів, в яких можуть бути враховані такі фактори:

  • відстань до автомобіля, що їде попереду автомобіля,
  • швидкість руху,
  • час реакції на зміни дорожньої обстановки.

Наведені в приклад алгоритми регулярно будуть «навчатися» і оновлюватися відповідно до нових дорожніх. Крім того, Smart Cruise Control буде виключає з алгоритму потенційно небезпечні поведінкові сценарії, щоб уникнути виникнення аварійних ситуацій.

Нова технологія Smart Cruise Control спільно з асистентом обгону і зустрічного роз'їзду (HDA) забезпечить рівень автономного водіння «2,5» за класифікацією SAE. Нова функція з'явиться в автомобілях Hyundai Motor в найближчому майбутньому.

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.