Авторизация
Регистрация

Автоцентр «Паритет» - дилер року 2016!

Paritet logo

Автоцентр «ПАРИТЕТ» вкотре підтверджує звання лідера. В рамках дилерської конференції Hyundai в Україні, організованої «Хюндай Мотор Україна», автоцентр «ПАРИТЕТ» був нагороджений званням кращого дилера року.

Щорічно «Хюндай Мотор Україна» оцінює національних дилерів по безлічі критеріїв, в тому числі - за результатами роботи за рік і планам на майбутній період. Автоцентр «ПАРИТЕТ» став єдиним представником з Києва, який удостоївся такого почесного звання. Така нагорода в черговий раз підтверджує вислів: «Якщо Hyundai, то« ПАРИТЕТ »!
За словами комерційного директора автоцентру «Паритет», Олексія Піонтковського, нагорода дійсно дуже багато значить і в черговий раз підтверджує професіоналізм всіх співробітників компанії. Всі співробітники автоцентру націлені на довгострокове співробітництво з кожним клієнтом і на встановлення надійних і партнерських відносин з кожним покупцем.
Колектив автоцентру «ПАРИТЕТ» вдячний «Хюндай Мотор Україна» за визнання!

Паритет - дилер року Hyundai

Дилер року 2016 Hyundai

Ми використовуємо файли cookies для покращення Вашого досвіду на нашому сайті. Щоб дати згоду на використання файлів cookies, натисніть кнопку Прийняти.